• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Elf χορηγός της LRC Honda στο Le Mans
Σκοπός η εξέλιξη και η προώθηση των προϊόντων της
Νέα 12/05/2011 - 17:14

Όπως ανακοινώθηκε, η Elf (θυγατρική της Total) θα είναι χορηγός της ομάδας LCR Honda για το Γαλλικό Grand Prix και έτσι η μοτοσυκλέτα του Toni Elias (φωτογραφία) θα φέρει το λογότυπο της εταιρείας λιπαντικών.

 

Σε δηλώσεις του ο Lucio Cecchinello, CEO της ομάδας, επεσήμανε:

«Πρωτίστως, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Total για τη σημαντική συνεργασία μας ενόψει του Γαλλικού Grand Prix. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το εργοστάσιο της Total ACS στη Λυών και οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιαστήκαμε πολύ από τις εγκαταστάσεις και από τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί.

Αισθανόμαστε τιμή και είμαστε περήφανοι που με την μοτοσυκλέτα της Honda για το MotoGP θα αποτελέσουμε μέρος στη διαδικασία εξέλιξης των προϊόντων της Elf».

 

Από την μεριά του ο Philippe Corsaletti, Αντιπρόεδρος του Αγωνιστικού Τμήματος της Total, τόνισε:

«Πέρσι, το Grand Prix του Le Mans ήταν ένα σημαντικό γεγονός το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 170,000 θεατές, και τις τρεις ημέρες της διοργάνωσης. Γι’ αυτό το λόγο –και έπειτα από ώριμη σκέψη– αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της LRC Honda ως μια κίνηση Μάρκετινγκ.

Μέσω τέτοιων ενεργειών σκοπεύουμε να δείξουμε την αφοσίωσή μας στο μότοσπορ, το οποίο θεωρούμε την καλύτερη πλατφόρμα για την εξέλιξη των προϊόντων μας».

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Έφταιγα που “έκλεισα” τον Rossi»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa ανυπομονεί για την Honda των 1000cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα