• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aποφασισμένοι στην Gresini Honda
Για ένα καλό αποτέλεσμα αυτή τη φορά
Νέα 11/05/2011 - 16:36

Η δυναμική που έδειξε να έχει ο Marco Simoncelli στην Πορτογαλία είναι το «σημείο» από το οποίο θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα της Gresini Honda για το Le Mans. Ξέρουν ότι είναι κοντά στη βρύση και θέλουν, επιτέλους, να πιουν νερό, για να χρησιμοποιήσουμε την γνωστή μας παροιμία.

Σε δηλώσεις τους οι δύο αναβάτες της ομάδας τόνισαν τα εξής:

 

Marco Simoncelli:

«Οι δοκιμές στο Εστορίλ ήταν πολύ καλές για εμένα καθώς μου επέτρεψαν να ξεχάσω ό,τι έγινε στον αγώνα. Έτσι πάω στο Le Mans με διαφορετική ψυχολογία. Επίσης, ήταν σημαντικές καθώς βελτιώσαμε κάποια σημεία στην μοτοσυκλέτα. Απέδειξα ότι μπορώ να κινηθώ στον ρυθμό των πρώτων και θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω.

Σίγουρα δεν θα κάνω το ίδιο λάθος με κρύα ελαστικά επειδή το μόνο που έμεινε ως εντύπωση από εμένα στον Πορτογαλικό αγώνα ήταν η εικόνα της… ιπτάμενης μοτοσυκλέτας μου! Πέρα από την πλάκα, θέλω να τα πάω καλά στο Le Mans, όμως είναι μία πίστα που δεν μου αρέσει, παρότι κέρδισα εκεί το 2009, στα 250cc, και τερμάτισα δεύτερος το 2008».

 

Hiroshi Aoyama:

«Είμαι ικανοποιημένος από τα ως τώρα αποτελέσματά μου και από τη θέση μου στο Πρωτάθλημα. Προσαρμόζομαι συνεχώς στα MotoGP χάρη στην εξαιρετική δουλειά που κάνουμε με την ομάδα και στη σχέση που έχουμε αναπτύξει. Οι δοκιμές στο Εστορίλ μας έδωσαν χρήσιμα δεδομένα για το μέλλον.

Το Le Mans δεν είναι μία από τις αγαπημένες μου και στο παρελθόν δεν τα έχω πάει καλά εκεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα αλλάξουμε αυτή την κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

O Barbera έτοιμος για το Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Crutchlow για το Γαλλικό GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA