• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχάριστο κλίμα στην Honda
Ενόψει του Γαλλικού Grand Prix
Νέα 10/05/2011 - 16:00

Στην ομάδα της Ηonda όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά ενόψει του αγώνα στο Le Mans. Ο Dani Perdosa έχει κερδίσει εκεί τόσο στα 125cc (2003) όσο και στα 250cc (2004 και 2005) αλλά του λείπει η νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Stoner έχει ανέβει μία φορά στο βάθρο στον συγκεκριμένο αγώνα, το 2007, ενώ ο Andrea Dovizioso έχει κερδίσει το 2004 (125cc) και πέρσι ήταν τρίτος. Ας δούμε τι δήλωσαν οι αναβάτες του HRC ενόψει του Γαλλικού GP.

 

Dani Pedrosa:

«Είναι η πρώτη φορά έπειτα από καιρό που αισθάνομαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό μου, ιδίως έπειτα από τον αγώνα στο Εστορίλ. Ένοιωθα πολύ άνετα στην μοτοσυκλέτα, μετά την εγχείριση. Βεβαίως, στις δοκιμές μετά τον αγώνα ήμουν πολύ κουρασμένος. Πέρασα τρεις ημέρες ξεκουράζοντας τους μύες μου και έπειτα συνέχισα την φυσικοθεραπεία μου. Τώρα θέλω να βρεθώ πάλι στην μοτοσυκλέτα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι κουραστικό, όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα. Θέλω πολύ να κερδίσω στα MotoGP στη Γαλλία επειδή δεν έχει συμβεί ως τώρα. Η συγκεκριμένη πίστα μοιάζει πολύ με αυτή του Εστορίλ και η Yamaha τα έχει πάει πολύ καλά στο παρελθόν, οπότε χρειάζεται να προσέχουμε. Πρέπει να κάνουμε καλές δοκιμές για να στήσουμε σωστά την μοτοσυκλέτα μας και να προετοιμαστούμε για όλες τις καιρικές συνθήκες. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα και να αποφύγουμε τα λάθη».

 

Casey Stoner:

«Είμαι χαρούμενος επειδή στο Εστορίλ μπόρεσα και τερμάτισα στην τρίτη θέση και πήρα βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Στο Le Mans, πάντα είχαμε καλά αποτελέσματα αλλά ποτέ κάτι πολύ καλό. Οι δοκιμές θα είναι σημαντικές για το σωστό στήσιμο της μοτοσυκλέτας και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα δουλέψουμε όπως απαιτείται».

 

Andrea Dovizioso:

«Οι βελτιώσεις που κάναμε στις δοκιμές του Εστορίλ μας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς για το Le Mans, όπου θα χρησιμοποιήσουμε τον καινούργιο συμπλέκτη και τις νέες ρυθμίσεις στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Η χάραξη της Γαλλικής πίστας είναι τέτοια που επιβάλλει πολλές εναλλαγές κατεύθυνσης αλλά έχασε το συναρπαστικό χαρακτήρα που είχε, έπειτα από τις αλλαγές που έγιναν σε αυτή. Στο παρελθόν έχω καταφέρει καλά αποτελέσματα και το ίδιο θέλω να κάνω και φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Ο «Μπίλης Καντίλης» στην Άρνισσα Πέλλας

« Προηγούμενο άρθρο

Ενδιαφέρον της Yamaha Tech 3 για τον Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA