• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο πλαίσιο για τη Suzuki στο Le Mans
Ο Bautista δηλώνει αισιόδοξος
Νέα 10/05/2011 - 17:12

Όπως έγινε γνωστό, ο Alvaro Bautista θα λάβει μέρος στο Γαλλικό Grand Prix με την GSV-R η οποία θα διαθέτει το καινούργιο πλαίσιο, το οποίο δοκίμασε η Suzuki στο Εστορίλ.

 

Τα αποτελέσματα από τις δοκιμές ήταν θετικά και αυτό έδωσε χαρά στον Ισπανό αναβάτη ο οποίος δηλώνει έτοιμος για τον προσεχή αγώνα, έστω και εάν δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

Όπως είπε:

«Μετά τον αγώνα στην Πορτογαλία δούλεψα σκληρά για να βελτιώσω τη φυσική κατάστασή μου για το Le Mans αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Αισθάνθηκα πολύ καλά που πήρα μέρος σε αυτόν στο Εστορίλ όμως κατάλαβα ότι πρέπει να αυξήσω την αντοχή μου. Σκοπεύω να είμαι σε καλή κατάσταση στο Le Mans, καλύτερη από αυτή στην οποία ήμουν στον αντίστοιχο αγώνα του 2010!

Στόχος μου είναι να τερματίσω, κάτι που δεν κατάφερα πέρσι. Ακόμα, υπάρχουν πολλοί αγώνες στο Πρωτάθλημα και θα είμαστε σε θέση να δείξουμε τι αξίζουμε. Οι λίγοι γύροι που έκανα στο Εστορίλ με το νέο πλαίσιο με ικανοποίησαν γι’ αυτό και θα το χρησιμοποιήσουμε στη Γαλλία, όπου πιστεύω να μας βοηθήσει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

40 χρόνια της Repsol στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Simoncelli στο WSBK;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA