• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετική εκτίμηση από τον Bautista
Για τις δοκιμές με το νέο πλαίσιο της GSV-R
Νέα 04/05/2011 - 12:47

Ο Alvaro Bautista μετείχε τελικά στις δοκιμές που έκαναν οι ομάδες στην Πορτογαλική πίστα. Βεβαίως, οδήγησε μόνο το πρωί όπου συμπλήρωσε 17 γύρους με το ίδιο σετ ελαστικών και ο καλύτερος του χρόνος ήταν 1:38.850, ο οποίος ήταν κατά περίπου ένα δευτερόλεπτο ταχύτερος από αυτόν που είχε σημειώσει στον αγώνα.

Ο Bautista οδήγησε την μοτοσυκλέτα με το καινούργιο πλαίσιο η οποία του άφησε καλές εντυπώσεις και δήλωσε σχετικά:

«Το πόδι μου πονούσε πολύ, όμως ήμουν σε θέση να κάνω τέσσερις συνεχόμενους γύρους. Έτσι προσπάθησα να καταλάβω όσο το δυνατόν καλύτερα το καινούργιο πλαίσιο. Έπρεπε να ξεχάσω τον πόνο μου και να επικεντρωθώ στη δουλειά μου, αυτή είναι η πραγματικότητα ενός οδηγού αγώνων!

 

Πάντως χαίρομαι που οδήγησα την μοτοσυκλέτα με το νέο πλαίσιο σε αυτή την πίστα και θεωρώ ότι κάναμε ένα βήμα εμπρός. Έχει βελτιωθεί πολύ στη στροφή και αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ανοίξω νωρίτερα το γκάζι στην έξοδο αυτής.

Ο χρόνος μου (σημ.: 1:38.850) επιτεύχθηκε αβίαστα όταν ακολούθησα τον Lorenzo, ο οποίος εκείνη τη στιγμή γύριζε σε χρόνο ταχύτερο από το 1:38.0. Ήμουν σε θέση να τον ακολουθήσω σχεδόν σε όλο τον γύρο, μέχρι που φτάσαμε στο αργό σικέιν. Εκεί, στις εναλλαγές κατεύθυνσης, με πόνεσε πολύ το πόδι μου και μείωσα τον ρυθμό μου.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Rizla Suzuki για την υποστήριξή τους καθώς και στους ανθρώπους στην Ιαπωνία οι οποίοι βελτίωσαν την μοτοσυκλέτα. Οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμένα και ανυπομονώ να επιστρέψω. Απομένουν πολλοί αγώνες και θα δούμε πώς θα τα πάμε» κατέληξε ο Bautista.

Επόμενο άρθρο »

Το Σαββατοκύριακο ο 2ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Επικίνδυνοι αντίπαλοι οι Ισπανοί»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα