• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοήτευση στην Gresini Honda
Από την πτώση του Simoncelli στον αγώνα
Νέα 02/05/2011 - 14:45

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο συγκινήσεις για τον Marco Simoncelli. Μπορεί ο Ιταλός αναβάτης της Gresini Honda ήταν ταχύτερος όλων στις Ελεύθερες Δοκιμές αλλά όταν έπρεπε, δηλαδή στις Κατατακτήριες και στον αγώνα, έπεσε και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την καλή προσπάθειά του και να εκπληρώσει τις προσδοκίες.

 

Στο χθεσινό Grand Prix ο Simoncelli έπεσε εξαιτίας highsiding και έτσι δεν κατάφερε να τερματίσει. Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Λυπάμαι και γι’ αυτό που έκανα στην ομάδα. Βγαίνοντας από την στροφή Νο 1 είχα κάποιες ενδείξεις από το πίσω ελαστικό. Είδα ότι και οι Pedrosa και Stoner είχαν το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο σημείο, παρέμεινα ήρεμος και αποφάσισα να κινηθώ πιο γρήγορα στην στροφή Νο 3. Αποφάσισα να κάνω το ίδιο και στην επόμενη όμως ενώ ήμουν στο μέσω αυτής και είχα κλειστό το γκάζι, πετάχτηκα από τη θέση μου. Αυτό ήταν, καληνύχτα!

Απογοητεύτηκα πολύ, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ήταν δικό μου λάθος και πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός στο εξής. Είναι κρίμα επειδή ήμουν γρήγορος! Θα προσπαθήσω να μην κάνω κάποιο χαζό λάθος στο Le Mans».

 

Ο Fausto Gresini, ο Μάνατζερ της ομάδας, είπε σχετικά:

«Απογοητεύτηκα από την πτώση του Marco στον αγώνα επειδή οι προσδοκίες μας γι’ αυτόν ήταν μεγάλες. Ξέρουμε ότι ήταν σε θέση να παλέψει για μια θέση στο βάθρο και γιατί όχι και για την νίκη. Δυστυχώς με αυτά τα λάστιχα δεν είναι εύκολο, επειδή χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να φτάσουν στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας».

Επόμενο άρθρο »

Εστορίλ, Δοκιμές: Ταχύτερος ο Lorenzo στις 13:00 τοπική

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του cycle Ride!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA