• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο μέτωπο: Simoncelli VS Lorenzo
Ο "νέος" άρχισε να ενοχλεί
Νέα 01/05/2011 - 12:08

 

Άλλη μία ενδιαφέρουσα κόντρα φαίνεται να δημιουργείται εκτός από αυτήν μεταξύ Rossi και Stoner.

Στη συνέντευξη τύπου μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, δημοσιογράφος προκάλεσε τον Simoncelli να πει την άποψή του για μια δήλωση που έκανε ο Lorenzo για τον ίδιο, χαρακτηρίζοντάς τον «επιθετικό» στην οδήγησή του, φέρνοντας παράδειγμα μια σχετικά πρόσφατη φάση όπου οι δύο τους – σε δοκιμές - είχαν ακουμπήσει μεταξύ τους.

Ο Simoncelli υποστήριξε ότι ο Lorenzo έφερε λάθος παράδειγμα, γιατί κατά τον ίδιο, ο Lorenzo ήταν αυτός που έκανε το λάθος και τον ακούμπησε, αφού ο Simoncelli ήταν μπροστά του. Και οι δύο επέμεναν στην άποψή τους - σε ήρεμους τόνους πάντα – μέχρι που ο Lorenzo είπε ότι δεν έχει πρόβλημα με ότι έγινε, αρκεί να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

«Αν ξαναγίνει, τότε θα ΥΠΑΡΞΕΙ πρόβλημα» είπε και όλη αυτή η «κοντρίτσα» προκάλεσε το γέλιο των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων.

Τότε ήταν που ο Jorge Lorenzo γύρισε προς τους δημοσιογράφους και είπε με σοβαρό τόνο:

«Μπορεί εσείς να γελάτε με αυτά, όμως εμείς παίζουμε κάθε φορά τη ζωή μας και τρέχουμε με 300 χλμ την ώρα. Αυτό δεν είναι καθόλου αστείο».

 

Μπορεί να κόπηκε το γέλιο και η μιλιά όλων εκείνη τη στιγμή, όμως άνοιξε άλλο ένα ενδιαφέρον μέτωπο, αφού ο Simonelli έχει αρχίσει να γίνεται ένας επικίνδυνος και πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Πάνε λοιπόν οι μέρες με τα χαμόγελα μεταξύ τους..., όπως στην περσινή φωτογραφία.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Η πτώση του Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live Rossi: Κουράστηκα σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα