• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: O Takahashi ταχύτερος και πάλι
Έδειξε τις ικανότητές του και στο βρεγμένο
Νέα 29/04/2011 - 18:52

Η έντονη βροχή που έπεφτε στην Πορτογαλική πίστα κατά τη διάρκεια των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών της Moto2, επηρέασε την επίδοση των αναβατών. Μάλιστα πολλοί από αυτούς επέλεξαν να μην οδηγήσουν καθόλου και παρέμειναν στα πιτς. Συνολικά 20 αναβάτες, από τους 40, «πήραν» χρόνο στη διαδικασία.

 

Ωστόσο, παρά την κακοκαιρία, ο Yuki Takahashi (Gresini Racing Moto2) ήταν ξανά στην κορυφή της κατάταξης. Ο Ιάπωνας σημείωσε χρόνο 1:51.606 ο οποίος ήταν κατά περίπου 9,5 δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν του είχε σημειώσει το πρωί σε στεγνή πίστα.

 

Στη δεύτερη θέση –και με διαφορά 0.354 δευτερόλεπτα– βρέθηκε ο Ricky Cardus (QMMF Racing Team), o οποίος το πρωί ήταν 11ος. Ο 23χρονος πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία έχασε την ευκαιρία να είναι αυτός ο ταχύτερος όταν ξεκόλλησε ένα τμήμα από την μοτοσυκλέτα του, κάτι που επηρέασε την προσπάθειά του.

 

Τρίτος ήταν ο, επίσης πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία, Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) που έκανε την καλύτερη προσπάθειά του στους τελευταίους γύρους, ενώ τέταρτος ήταν ο Bradley Smith (Tech 3), ο οποίος τερμάτισε 3ος πέρσι στο Εστορίλ, στα 125cc.

 

Πέμπτος ήταν ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) και στην έκτη θέση ο Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing), ένας ακόμα πρωτοεμφανιζόμενος στην Moto2 φέτος.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι Andrea Iannone (Speed Master) και Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) δεν βγήκαν στην πίστα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Estoril Live: Κόντρα Rossi – Stoner στα λόγια!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril Live: Super Sic και πάλι, παρά την πτώση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα