• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Marquez θέλει να τερματίσει στο Εστορίλ
Για να «σπάσει» η ως τώρα ατυχία του
Νέα 27/04/2011 - 17:23

Πολλά υποσχόμενος ο νεαρός Marc Marquez, δεν έχει καταφέρει να τερματίσει στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς (θυμίζουμε ότι έπεσε τόσο στο Κατάρ όσο και στη Χερέθ). Έτσι, ο αναβάτης της ομάδας CatalunyaCaixa Repsol θέλει όσο τίποτε να τερματίσει στο Εστορίλ.

 

O Marquez είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι αποφασισμένος να τερματίσω στον αγώνα. Στο Κατάρ έπεσα από δικό μου λάθος καθώς υπερενθουσιάστηκα, κάτι που συμβαίνει σε πολλούς αναβάτες. Στη Χερέθ έπεσα πάλι αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν δικό μου το λάθος. Πηγαίνω στο Εστορίλ με διαφορετική ψυχολογία και θα προσπαθήσω να τερματίσω.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και τα πάμε καλύτερα απ’ όσο περιμέναμε, έστω και αν αυτό δεν φαίνεται από τα ως τώρα αποτελέσματα. Αυτά θα έρθουν και θα είναι ευπρόσδεκτα. Στοχεύουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, όμως η φιλοδοξία μας για φέτος δεν είναι ο Παγκόσμιος Τίτλος ή να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις. Θέλω να ξεκινήσω ήρεμα την Παρασκευή και να αυξάνω σταδιακά τον ρυθμό μου».

 

Ο Marquez αναφέρθηκε και στο περσινό Πορτογαλικό Grand Prix, όταν μετείχε στην κατηγορία των 125cc, και τόνισε:

«Ήταν ένας επικός αγώνας. Είχαμε δουλέψει σκληρά και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και κάποιες στιγμές φαινόταν ότι θα χάναμε. Τελικά ήταν ένας αγώνας που δεν έκρινε τον Τίτλο αλλά διέσωσε το Πρωτάθλημα. Πολλοί με συγχαίρουν γι’ αυτόν και μου λένε ότι τον θυμούνται έντονα. Είναι χαραγμένος βαθειά και στη δική μου μνήμη», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo, ο «κυρίαρχος» του Εστορίλ

« Προηγούμενο άρθρο

Αρνήθηκε την επιστροφή του ο Bayliss

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα