• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα φύγω από τη Yamaha»
Εξέφρασε την ικανοποίησή του που είναι μέλος της
Νέα 18/04/2011 - 14:23

Ο Jorge Lorenzo σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Yamaha Ινδονησίας δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα του και εμφανίστηκε αφοσιωμένος σε αυτή. O Iσπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής τόνισε:

«Είναι η τέταρτη χρονιά που είμαι στην ομάδα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα συμμετέχω στο Πρωτάθλημα με κάποια άλλη. Τα τελευταία χρόνια, η Yamaha είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του MotoGP και πλέον πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να διατηρήσουμε τη θέση μας».

 

Ο Lorenzo, ο οποίος είναι ο Νο1 αναβάτης της ομάδας έπειτα από αποχώρηση του Valentino Rossi, αναφέρθηκε και στα καλά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας αλλά και στην αναγκαιότητα να αποκτήσει έναν ισχυρότερο κινητήρα. Όπως είπε:

«Η M1 είναι πολύ καλή και αισθάνομαι άνετα όταν την οδηγώ. Φέτος, για πρώτη φορά, έχω αναλάβει το ρόλο να την εξελίξω και αυτή είναι μια καινούργια πρόκληση για εμένα».

 

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Lorenzo απάντησε:

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα οδηγό που πρέπει να διατηρήσει τον Τίτλο του. Έχω εμπιστοσύνη σε εμένα και δουλεύω σκληρά για να παραμείνω στην κορυφή, αυτό είναι όλο. Όλοι οι αναβάτες ξεκινάμε με μηδέν βαθμούς στο Πρωτάθλημα. Αυτό που έχει σημασία είναι η πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και η οποία είναι σημαντική για να αποφεύγεις την πίεση».

 

Σε ό,τι αφορά την επίδοσή του στη Χερέθ, όπου κέρδισε, ο Lorenzo είπε:

«Στη Χερέθ άρχισα την καριέρα μου και για εμένα είναι η καλύτερη πίστα στον κόσμο! Δεν μπορώ να φανταστώ το MotoGP χωρίς αυτή. Είναι ξεχωριστή και εάν λείψει θα είναι σαν να λείπει το Wimbledon από το τένις, το Μονακό από τη Formula 1 ή το Madison Square Garden από το μπάσκετ. Το MotoGP χρειάζεται πίστες όπως η Χερέθ ή το Assen.

Επίσης, είμαι έτοιμος να λάβω μέρος στο Εστορίλ, το οποίο επίσης είναι μία ιδιαίτερη πίστα για εμένα καθώς έχω κερδίσει εκεί τρεις φορές και θέλω να κερδίσω και τέταρτη. Πάντως ο στόχος μου είναι να βρεθώ στο βάθρο».

 

Τέλος, ο Lorenzo υποστήριξε ότι χρειάζεται να ενταχθούν νέες πίστες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ότι η Ινδονησία είναι μία χώρα που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο αγωνιστικό ημερολόγιο.

 

Αντί άλλου επιλόγου, και εάν μας επιτρέπετε ένα σχόλιο, αυτή η δήλωση του Lorenzo (δηλαδή ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα φύγει από την Yamaha) μας θυμίζει την αντίστοιχη του Valentino Rossi ο οποίος είχε πει ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του σε αυτή…

Επόμενο άρθρο »

WSBK Assen: Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ DANI PEDROSA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA