• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξούν και στην Honda Gresini
Οι Simoncelli και Aoyama θέλουν να πρωταγωνιστήσουν
Νέα 30/03/2011 - 15:48

Το θετικό αποτέλεσμα στο Κατάρ γέμισε αισιοδοξία και τους ανθρώπους της Honda Gresini οι οποίοι αναμένουν ανάλογη πορεία και στην Χερέθ. Ο Marco Simoncelli (φωτογραφία), παρότι είχε θέμα με τις διαστάσεις του –δεν κρύβεται εύκολα πίσω από τη μοτοσυκλέτα λόγω ύψους – και με την κατανάλωση καυσίμου αυτής, τερμάτισε πέμπτος στο Κατάρ.

 

Οι μηχανικοί του βρήκαν λύσεις και ο Ιταλός ήταν ανταγωνιστικός. Ο Simoncelli δήλωσε ότι χάρηκε πολύ με το αποτέλεσμα του αγώνα και ότι περιμένει να τα πάει καλύτερα στην Ισπανία και τόνισε:

«Λύσαμε κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζαμε και ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Η Χερέθ είναι μία από τις αγαπημένες μου πίστες, καθώς σε αυτή είχα την πρώτη μου νίκη το 2004 στα 125cc. Συνεπώς είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα της Κυριακής».

 

Ο Hiroshi Aoyama δήλωσε ότι η 10η θέση στο Κατάρ δεν ήταν αυτό που ήθελε και ότι θα προσπαθήσει να κινηθεί ταχύτερα.

«Έχουμε συλλέξει πολλά στοιχεία τα οποία θα είναι χρήσιμα στο εξής και η αρχή θα γίνει από τη Χερέθ. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλύτερα εκεί. Αν και είναι μια δύσκολη πίστα, είναι μία από τις αγαπημένες μου. Από αυτή έχω μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις καθώς το 2009 κέρδισα στα 250cc έπειτα από μια έντονη μάχη με τους Marco Simoncelli και Alvaro Bautista».

Επόμενο άρθρο »

Gardner: «O Rossi έπρεπε να εγχειριστεί νωρίτερα»

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Θα είναι έντονος ο ανταγωνισμός στη Χερέθ»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα