• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανεπηρέαστος ο Stoner από τον Pedrosa
Δεν φαίνεται να ανησυχεί από τον ομόσταυλό του
Νέα 29/03/2011 - 22:37

O Casey Stoner συμπεριφέρεται σαν να μην υπολογίζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό από τον Dani Pedrosa. Ο Αυστραλός αναβάτης του HRC, σε δηλώσεις του στον Βρετανικό Τύπο, άφησε να εννοηθεί ότι δεν ανησυχεί από την απόδοση του ομόσταυλού του.

 

Αντιθέτως, ο Stoner αναφέρθηκε στο παρελθόν και στους Loris Capirossi, Marco Melandri και Nicky Hayden (τους συναθλητές που είχε στην Ducati) και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Τον πρώτο καιρό ο Loris και εγώ ανταγωνιζόμασταν έντονα και σε κάποιους αγώνες αυτός ήταν πολύ δυνατός. Όμως εκείνο που έχει σημασία είναι να επικεντρώνεσαι σε αυτό που θέλεις και στους ανθρώπους της ομάδας σου και να μην κοιτάζεις τι συμβαίνει τριγύρω σου όταν είσαι στα πιτς. Δεν έχει κανένα νόημα εάν το κάνεις. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και να νοιάζομαι για τον εαυτό μου. Άλλωστε, (με τους ομόσταυλους) είμαστε στην ίδια ομάδα και αυτό είναι όλο».

Δεν ξέρουμε εάν ο Stoner προσπαθεί να «μειώσει» τον Pedrosa ή όχι. Άλλωστε ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda είναι ο μόνος που –προς το παρόν– δείχνει ικανός να κινηθεί ταχύτερα από αυτόν. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε πράξη έχει ένα αίτιο και ένα αιτιατό και πάντα αποσκοπεί κάπου.

Επόμενο άρθρο »

Rossi και Hayden μιλούν λίγο πριν τη Χερέθ

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Υποστήριξη στην Ιαπωνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA