• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Meregalli: «Υπέροχο το κλίμα στη Yamaha!»
Μίλησε για τους δύο αναβάτες της ομάδας
Νέα 28/03/2011 - 15:18

Ο Massimo Meregalli, o νέος Αγωνιστικός Διευθυντής της Yamaha Factory, τόνισε ότι έπειτα από το Grand Prix του Κατάρ η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή.

Ο Meregalli, ο οποίος είναι και μάνατζερ του Ben Spies (μαζί στη φωτογραφία), δήλωσε ότι το δίδυμο Lorenzo-Spies είναι πολύ καλό και ότι μπορούν να επιτύχουν πολλά στη συνέχεια της χρονιάς. Όπως είπε:

«Το να δουλεύω μαζί τους είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να μου συμβούν, είναι ευχάριστο για εμένα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εκπληκτική. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να πω για τους δύο αναβάτες καθώς συνεργάζονται άψογα.

 

Τον Jorge δεν τον ξέρω καλά ακόμα, όμως ήδη έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είναι πολύ επαγγελματίας και πολύ γρήγορος.

Τον Ben τον γνωρίζω καλύτερα και μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτόν. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ωριμάσει πολύ αγωνιστικά. Ήδη, το 2009 ήταν πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που έκανε αλλά τώρα είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση, πιο ήρεμος, πιο σίγουρος για τον εαυτό του και περισσότερο αποφασισμένος να επιτύχει τους στόχους του» κατέληξε ο Meregalli.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Υποστήριξη στην Ιαπωνία

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Φωτογραφικό αφιέρωμα, Donington Park

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA