• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: «Δεν είδα τις ενημερωτικές πινακίδες»
Η εκδοχή του Ιταλού για το συμβάν στην Βρετανία
Νέα 28/03/2011 - 13:24

O Max Biaggi «έλαμψε» στο Donington Park περισσότερο με τη συμπεριφορά του και όχι με την επίδοσή του εντός πίστας. Δεν ήταν μόνο η χειρονομία που έκανε στον Marco Melandri, ήταν και η μαύρη σημαία που έδειξαν οι κριτές στον Ιταλό αναβάτη της Aprilia Alitalia επειδή δεν μπήκε στα πιτς για να εκτίσει την ποινή του για την άκυρη εκκίνηση που έκανε στον δεύτερο αγώνα που έγινε στην Βρετανική πίστα.

 

Ο Biaggi, σε δηλώσεις του, εξήγησε τι συνέβη, δίνοντας βεβαίως τη δική του εκδοχή για το γεγονός:

«Κινήθηκα όσο ήμουν στην σχάρα εκκίνησης και τότε συνειδητοποίησα ότι ο αγώνας μου δεν θα ήταν όπως θα ήθελα. Έχασα την αυτοσυγκέντρωσή μου εξαιτίας του λάθους μου και στην εκκίνηση έχασα και μερικές θέσεις. Δυστυχώς δεν είδα τις ενημερωτικές πινακίδες, όταν είσαι πιεσμένος συμβαίνει αυτό.

Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι έκανα στην ομάδα καθώς είχα δύο κακά αποτελέσματα, τα οποία όμως δεν πρέπει να αλλοιώσουν την καλή δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα. Ίσα ίσα που σε τέτοιες στιγμές πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να μαθαίνουμε από τα λάθη. Ακόμα είναι αρχή της χρονιάς και θα έχουμε την ευκαιρία να επανορθώσουμε» τόνισε.

 

Πάντως, ένας από τους τεχνικούς της ομάδας δήλωσε πως όταν ο Biaggi έκανε άκυρη εκκίνηση θεώρησε (σημ.: ο Ιταλός αναβάτης) ότι στο τέλος του αγώνα θα του επιβληθεί ποινή που θα τον έριχνε σε πιο πίσω θέση από αυτή που θα τερμάτιζε και όχι ποινή να μπει στα πιτς. Έτσι δεν έδωσε σημασία στους κριτές.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Φωτογραφικό αφιέρωμα, Donington Park

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Max

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA