• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: «Ο Rossi θα κερδίσει αγώνες φέτος»
Θεωρεί ότι ο Valentino θα αναρρώσει σύντομα
Νέα 12/03/2011 - 10:41

Ο Kevin Schwantz δήλωσε σε Βρετανική εφημερίδα ότι ο Valentino Rossi θα είναι σε θέση να κερδίσει αγώνες φέτος, αν και τόνισε πως αυτό θα συμβεί από το δεύτερο μισό της χρονιάς και έπειτα. Ως αιτίες για αυτή την καθυστέρηση θεωρεί τόσο το γεγονός ότι δεν έχει αναρρώσει ακόμα ο ώμος του αναβάτη της Ducati όσο και ότι η μοτοσυκλέτα της χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί. Ο Schwantz είπε χαρακτηριστικά:

 

«Νομίζω ότι στην Ducati δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να περιμένουν να αναρρώσει ο Valentino και να μην πονάει ο ώμος του. Όταν συμβεί αυτό, θα αποκτήσει πάλι την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στον τρόπο που οδηγεί. Ως τώρα τον έχουμε ακούσει πολλές φορές να μιλά για το πόσο χρόνο έχει περάσει εκτός πίστας και η ομάδα δεν μπορεί να πάρει την πληροφόρηση που χρειάζεται για την μοτοσυκλέτα από έναν αναβάτη ο οποίος δεν είναι καλά 100%.»

 

Ο Schwantz επεσήμανε ότι είναι βεβιασμένη αντίδραση να κρίνουμε αρνητικά τον Rossi για την ως τώρα επίδοσή του και να μην περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει αφού γίνει καλά και τόνισε:

«Ξέρουμε πολύ καλά τι είναι ικανοί να κάνουν o Valentino και ο Jerry Burgess. Θεωρώ ότι ο Jerry δεν θα τολμήσει να κάνει δραστικές αλλαγές αν ο Rossi δεν είναι 100% εντάξει. Πάντως, πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να κερδίσει κάποιον αγώνα από τα μέσα της χρονιάς και έπειτα.

Στην αρχή, σίγουρα η ομάδα της Ducati θα μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές της, όμως όταν ο Rossi γίνει τελείως καλά θα καλύπτεται η διαφορά. Γνωρίζω ότι ο Valentino δεν πήγε στην Ducati μόνο για τα χρήματα. Θέλει να κερδίζει και έχει τη στόφα Παγκόσμιου Πρωταθλητή.»

Επόμενο άρθρο »

Τι θα γίνει με το Ιαπωνικό GP;

« Προηγούμενο άρθρο

Ινστιτούτο Έρευνας της FIM στην Αραγονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA