• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Night: Υποδοχή Ήρωα για τον Vale
30,000 ζητωκραύγαζαν και φώναζαν ρυθμικά Vale, Vale, Vale…
Νέα 05/03/2011 - 23:37

H Piazza Maggiore στο κέντρο της Μπολόνια μετατράπηκε σε μια μεγάλη ανθρωποθάλασσα, με περισσότερους από 30,000 οπαδούς της Ducati και του Rossi να χορεύουν στους ρυθμούς της ροκ μπάντας που άνοιξε το σόου. Μετά ένας Ιταλός κωμικός ανάλαβε να σκορπίσει το γέλιο και πήρε πολλά χειροκροτήματα. Μετά από αρκετή ώρα μουσικής, γύρω στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδας, άρχισαν να ανεβαίνουν στην σκηνή τα μέλη της ομάδας της Ducati, με τον Filippo Praziosi να παίρνει το μεγαλύτερο χειροκρότημα. 

Όταν οι δύο Desmosedici GP11 πήραν μπροστά το πλήθος άρχισε να εκστασιάζεται, καθώς οι Hayden και Rossi βγήκαν στην σκηνή πάνω στις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες. Όταν ο Valentino έβγαλε το κράνος του έγινε χαμός, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το «Vale, Vale, Vale…»

Στο τέλος μετά τις καθιερωμένες ερωτήσεις και τους χαιρετισμούς, ο Vale έβγαλε την μπλούζα του και την πέταξε στο πλήθος.

 

Κάπως έτσι τέλειωσε η μεγάλη γιορτή της Ducati με τους Ιταλούς να πανηγυρίζουν τον ερχομό του Rossi στην κόκκινη ομάδα, αλλά και να περιμένουν πολλά μέσα τους, προσπαθώντας να κάνουν υπομονή!

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati Night: Φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ο Waters θα μετέχει πάλι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA