• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Redding κάτω από το ρεκόρ πίστας στη Χερέθ
Κρίθηκαν επιτυχημένες οι δοκιμές στην ισπανική πίστα
Νέα 01/03/2011 - 13:35

Ο Scott Redding (φωτογραφία) οδήγησε ταχύτερα από το ρεκόρ πίστας της Χερέθ, για την κατηγορία Moto2, το οποίο κατέχει ο Shoya Tomizawa από τον περσινό αγώνα. Ο χρόνος του Redding κατά τις διήμερες δοκιμές στην Ισπανία ήταν 1:43.7, δηλαδή κατά μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από αυτόν που είχε σημειώσει το 2010 ο Tomizawa και ο οποίος (χρόνος) είναι επίσημος καθώς είχε επιτευχθεί στη διάρκεια αγώνα.

Ο Mika Kallio, ο ομόσταυλός του στην ομάδα Marc VDS Racing, ήταν κατά 0,3 δευτερόλεπτα πιο αργός αλλά σημείωσε ίδιο χρόνο στην προσομοίωση αγώνα.

 

Ο Redding δήλωσε έπειτα από τη διαδικασία:

«Αυτές οι δοκιμές ήταν επιτυχημένες για εμάς και φεύγω από εδώ χαρούμενος για το επίπεδο εξέλιξης της μοτοσυκλέτας. Την πρώτη ημέρα κάναμε λίγους γύρους αλλά οι χρόνοι μας ήταν καλοί. Τη δεύτερη ημέρα η προσομοίωση αγώνα πήγε καλά και έπειτα δουλέψαμε με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης. Κάναμε αλλαγές στο πίσω μέρος για να βελτιώσουμε την πρόσφυση αλλά και την αντοχή του εκεί ελαστικού, κάτι που ήταν πρόβλημα πέρσι. Δεν έκανα πολλούς γύρους τη δεύτερη ημέρα αλλά χαίρομαι που βελτιώσαμε κάποια πράγματα και ανυπομονώ να βρεθώ πάλι εδώ για δοκιμές.»

 

Ο Kallio, με τη σειρά του, τόνισε σχετικά:

«Ο στόχος σε αυτές τις δοκιμές ήταν να κινηθώ ταχύτερα αλλά και να έχω ένα ταχύ, σταθερό γυρολόγιο. Ο καιρός ήταν καλός, συμπληρώσαμε πολλούς γύρους και μπορέσαμε να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα και να βρούμε τις ρυθμίσεις που πρέπει για την πίσω ανάρτηση. Βεβαίως μένουν πολλά να κάνουμε ακόμα, όμως μειώσαμε τη διαφορά μας από τους πρώτους.»

 

Ο Michael Bartholemy, Team Manager, επεσήμανε:

«Αυτές οι διήμερες δοκιμές στη Χερέθ ήταν θετικές. Οι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στον Mika να οδηγήσει πολύ και να συνηθίσει την μοτοσυκλέτα, κάτι που έγινε. Οι χρόνοι του στην προσομοίωση αγώνα ήταν σταθεροί ενώ ήταν μόλις 0,3 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Scott, ο οποίος απέδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τους πιο γρήγορους αναβάτες.»

Επόμενο άρθρο »

MotoGP, Moto2: Οι επόμενες δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Βραβεύτηκαν οι Lorenzo και Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA