• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
C. Stoner: «Ξέραμε ότι θα κάνουμε ρεκόρ»
Η επίδοσή του δείχνει ότι πήρε τις τελικές αποφάσεις του
Νέα 26/02/2011 - 12:29

Ο ταχύτατος χρόνος του Casey Stoner (σημ.: 1:59.665) στις δοκιμές της Μαλαισίας, όπου κατέρριψε το ρεκόρ του Valentino Rossi από το 2009, δείχνει και την επιλογή του για το ποιο πλαίσιο θα χρησιμοποιήσει φέτος, που δεν είναι άλλο από αυτό με τις σκληρές ρυθμίσεις. Δεν είναι μόνο ότι «έσπασε τα χρονόμετρα», ήταν ταχύτατος και στην προσομοίωση αγώνα.

 

Ο C. Stoner δήλωσε σχετικά:

«Ήδη από τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών γνωρίζαμε ότι θα κατεβαίναμε τα δύο λεπτά το γύρο. Όμως ήξερα ότι την τρίτη ημέρα έπρεπε να κάνω προσομοίωση αγώνα και ήθελα να κρατήσω δυνάμεις. Γι’ αυτό αποφάσισα να κινηθώ γρήγορα το πρωί, στους πρώτους γύρους. Βεβαίως δεν έπρεπε να ρισκάρω να έχω μια πτώση και έτσι άφησα την μοτοσυκλέτα να με οδηγήσει αυτή.

Στον πρώτο γύρο είχα την εντύπωση ότι είχα κάνει τον ταχύτερο χρόνο όμως αυτό συνέβη στον δεύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε χρόνο κάτω από δύο λεπτά. Διάλεξα το πλαίσιο με τις σκληρές ρυθμίσεις καθώς είναι λίγο καλύτερο, συγκριτικά. Μας εξέπληξε θετικά καθώς δουλεύει καλά σε όλες τις συνθήκες. Δεν θα δοκιμάσουμε άλλο πλαίσιο. Στο Κατάρ θα πειραματιστούμε με διάφορες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και θα περάσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε στην πίστα.»

Επόμενο άρθρο »

WSS: O David Salom στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Checa & Biaggi νέα ρεκόρ πίστας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα