• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati συνεχίζει την εξέλιξη στην Jerez
Η ομάδα εξέλιξης ήταν για 3 μέρες στην πίστα
Νέα 26/02/2011 - 23:14

Την ίδια στιγμή που η ομάδα Ducati Marlboro Team ήταν στην Μαλαισία για το επίσημο τεστ του MotoGP, ο Filippo Preziosi και η ομάδα εξέλιξης ήταν στην Jerez de La Frontera στην Iσπανία δουλεύοντας με τον επίσημο δοκιμαστή της ομάδας τον Franco Battaini (21), τον αποκαλούμενο «IronFrank». Στο τριήμερο τεστ την 2η ημέρα ο δοκιμαστής είχε μια ανώδυνη πτώση για τον ίδιο, αλλά καταστροφική για μια από τις τρεις μοτοσυκλέτες που είχε στην διάθεσή του. Βέβαια ο Preziosi είχε τα μάτια του στην πίστα της Ανδαλουσίας και το αφτί του στο τηλέφωνο και την Μαλαισία, δίνοντας τις κατάλληλες εντολές στους μηχανικούς, για το πρόγραμμα εξέλιξης της Desmosedici.

 

«Σήμερα ήταν το τελευταίο μέρος του τριήμερου τεστ στην Jerez. Δουλέψαμε μέσα από ένα φορτωμένο πρόγραμμα με τον Franco (Battaini), συμπληρώνοντας μια σειρά από τεστ του software, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί η εργοστασιακή ομάδα στην Sepang: βασιζόμενο στην πληροφόρηση από τον Valentino και τον Nicky, προχωρήσαμε τη δουλειά μπροστά, σε παράλληλη τροχιά, που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε συγκεκριμένες λύσεις για το επόμενο τεστ στο Κατάρ. Επίσης συνεχίσαμε την δουλειά πάνω στο πλαίσιο και τη ρύθμισή του, συλλέγοντας δεδομένα τα οποία θα τα συγκρίνουμε με αυτά της Sepang.

Στην Μαλαισία δεν πήγαμε σε μια θέση που αρχικά στοχεύαμε, αλλά αυτό έγινε και λόγω κακής τύχης. Μετά από ένα ξεκίνημα που άφηνε υποσχέσεις ο Valentino αρρώστησε και έχασε μια ολόκληρη μέρα στην πίστα, αναγκάζοντάς τον να κάνει όλη την δουλειά που έμεινε σε μια ημέρα. Ο Valentino, ο Nicky και όλα τα παιδιά στην πίστα δούλευαν "τέρμα γκάζι" και εμείς κάνουμε το ίδιο στο εργοστάσιο.

Έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι συνεχίζοντας να πηγαίνουμε μπροστά με το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης και μένοντας συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, θα αντιληφθούμε τις δυνατότητες που ξέρουμε ότι έχουμε.»

 

Οι φήμες λένε ότι πολύ πιθανόν η ομάδα εξέλιξης να είχε μαζί της τρεις μοτοσυκλέτες, αντί για τις συνηθισμένες δύο, επειδή ο Preziosi θέλει από τώρα να αρχίσουν τις δοκιμές με την GP12 των 1,000cc. Bέβαια κανείς δεν ξέρει αν ο Battaini έπεσε με αυτήν την μοτοσυκλέτα ή με μια από τις δύο των 800cc και κανείς από την ομάδα δεν ανοίγει το στόμα του, πάνω σε τέτοιες λεπτομέρειες.  

 

Πάντως όπως και νάχει η Ducati έχει τεράστια αγωνία για το αν θα καταφέρει να φέρει στα μέτρα του Valentino την GP11 και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο Filippo Preziosi για 2η φορά φέτος πηγαίνει αυτοπροσώπως σε ένα τεστ εξέλιξης για να δει τα πράγματα άμεσα, κάτι που δεν είχε γίνει σχεδόν ποτέ στο διάστημα από το 2007, μέχρι τώρα!

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Checa & Biaggi νέα ρεκόρ πίστας

« Προηγούμενο άρθρο

Στο www.woop.gr 125cc, Moto2 & MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα