• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 2η ημέρα: Δηλώσεις Honda Gresini
Άλλη μια θετική ημέρα για την ομάδα
Νέα 23/02/2011 - 17:31

Οι αναβάτες της San Carlo Honda Gresini ήταν στην 6η θέση (Marco Simoncelli) και την 7η θέση (Hiroshi Aoyama), αντίστοιχα. Όπως έγινε γνωστό, και οι δύο επικεντρώθηκαν ξανά στο να βρουν τις σωστές ρυθμίσεις παρά να προσπαθήσουν να κάνουν έναν πολύ γρήγορο γύρο.

 

Marco Simoncelli:

«Είμαι χαρούμενος επειδή βελτιώσαμε τον ρυθμό μας σε σχέση με χτες και ήμουν ταχύτερος στην πίστα. Είμαι ικανοποιημένος που απέχουμε μόνο 0,8 δευτερόλεπτα από τον πρώτο καθώς ακόμα δεν έχουμε χρησιμοποιήσει μαλακά ελαστικά. Οι ταχύτεροι χρόνοι μου έγιναν με σκληρά ελαστικά και σε διαφορετικές συνθήκες της ασφάλτου. Είχα μια πτώση που με έκανε να καταλάβω ότι πρέπει να φρενάρω λίγο νωρίτερα στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία.»

 

Hiroshi Aoyama (φωτογραφία):

«Σήμερα συνεχίσαμε τη δουλειά που αρχίσαμε χτες. Συγκρίναμε διάφορες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα για να καταλήξουμε σε αυτές που είναι καλύτερες. Πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα τι πρέπει να πράξουμε και είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε. Δεν με ικανοποιεί ο χρόνος μου, όμως έπρεπε να επικεντρωθώ σε άλλους τομείς. Αύριο θα προσπαθήσω να κινηθώ ταχύτερα.»

 

Fausto Gresini:

«Είμαι χαρούμενος επειδή είχαμε άλλη μια παραγωγική ημέρα. Ο Marco ήταν αποτελεσματικός, παρά την πτώση του. Αύριο θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε πως ό,τι κάναμε ως τώρα είναι σωστά. Ο ρυθμός των πρώτων είναι υψηλός αλλά και εμείς είμαστε κοντά σε χρόνο. Η Honda έχει μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό.

Ο Marco έκανε μια προσομοίωση αγώνα και τα πήγε πολύ καλά. Επίσης, ο Hiroshi δούλεψε σκληρά και κατάλαβε ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις, ενώ και αυτός ήταν ταχύς.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 2η ημέρα: Δηλώσεις L. Capirrossi, R. de Puniet, T. Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 2η ημέρα: Δηλώσεις Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα