• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 2η ημέρα: Δηλώσεις Yamaha
Βελτιώθηκαν οι χρόνοι
Νέα 23/02/2011 - 16:39

Οι Jorge Lorenzo και Ben Spies (φωτογραφία) μείωσαν το χρόνο τους σχέση με χτες. Ο Τεξανός αναβάτης, ο οποίος είχε μια ανώδυνη πτώση λίγο πριν το τέλος των δοκιμών, ήταν ταχύτερος του περσινού Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Ας δούμε τι δήλωσαν:

 

Jorge Lorenzo:

«Είχε πολύ ζέστη σήμερα. Κάναμε δοκιμές και με την μοτοσυκλέτα του 2011 για να οριστικοποιήσουμε κάποιες ρυθμίσεις. Διαπιστώσαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο πρόσφυσης αλλά χρειαζόμαστε έναν ισχυρότερο κινητήρα.»

 

Ben Spies:

«Νομίζω ότι είχαμε μια καλή ημέρα σήμερα. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο πλαίσιο και προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την πρόσφυση στον πίσω τροχό και το καταφέραμε. Παρά τη ζέστη ήμασταν γρήγοροι και είχαμε ένα σταθερό γυρολόγιο. Είναι κρίμα που έκανα ένα μικρό λάθος στο τέλος της ημέρας.»

 

Wilko Zeelenberg, Team Manager Yamaha Factory Racing:

«Είχε ζέστη πάλι σήμερα. Κάναμε δοκιμές συγκρίνοντας διάφορες ρυθμίσεις σε πολλούς τομείς. Ο Jorge ήταν ταχύτερος απ’ ό,τι πέρσι και αυτό δείχνει ότι έχουμε βελτιωθεί. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την πρόσφυση εξαιτίας της θερμοκρασίας και πρέπει να δούμε τα δεδομένα για να διαπιστώσουμε που οφείλεται αυτό.»

 

Massimo Meragalli, Tean Director Yamaha Factory Racing:

«Σήμερα μάθαμε πολλά. Ο Ben δούλεψε πολύ για να βρει τη σωστή κατανομή βάρους στη μοτοσυκλέτα και, παρά την πτώση του, είναι ευχαριστημένος. Ο Jorge έκανε κάποιες συγκριτικές δοκιμές και επιβεβαίωσε την πρόοδο που κάναμε ως τώρα.

Αύριο θα εφαρμόσουμε τα καλύτερα σημερινά αποτελέσματα και θεωρώ ότι θα κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 2η ημέρα: Δηλώσεις Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 2η ημέρα: Δηλώσεις Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα