• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 2η ημέρα: Δηλώσεις Honda
Τι είπαν οι πρωταγωνιστές
Νέα 23/02/2011 - 15:39

Σε προηγούμενες ειδήσεις θα διαβάσατε για την επίδοση των αναβατών της Repsol Honda. Ας δούμε τι δήλωσαν στο τέλος της ημέρας.

 

Casey Stoner:

«Δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων πιρουνιού και αμορτισέρ. Με αυτά δημιουργούνται έντονοι κραδασμοί. Το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας αλλάζαμε ρυθμίσεις στην ανάρτηση, το πλαίσιο και το πιρούνι όμως τίποτε δεν έδειχνε να μας ικανοποιεί. Ωστόσο, είναι βασικό να κάνουμε τώρα αυτές τις δοκιμές, πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα.

Τώρα αρχίζουμε να κατανοούμε πως συμπεριφέρεται το νέο πλαίσιο και αύριο θα κάνουμε περισσότερες δοκιμές. Πάντως, με το νέο πιρούνι μπορώ να φρενάρω καλύτερα και πιο αργά. Όπως είπα, αυτό δημιουργεί πολλούς κραδασμούς τους οποίους πάντως καταφέραμε και μειώσαμε κάπως προς το τέλος της ημέρας.»

 

Dani Pedrosa:

«Σήμερα κάναμε δοκιμές κυρίως στην ανάρτηση. Το νέο πιρούνι μού επιτρέπει να έχω καλύτερη αίσθηση στο φρενάρισμα ενώ βελτιώσαμε και την αίσθηση του πίσω τροχού και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά των ανθρώπων της Ohlins. Επίσης, δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις στο νέο πλαίσιο για να μπορέσω να κρίνω ποιες προτιμώ.

Πάντως, και τα δύο πλαίσια είναι καλά και πρέπει να σκεφτώ καλά πριν αποφασίσω ποιο να χρησιμοποιήσω. Η μοτοσυκλέτα ανταποκρίνεται πολύ καλά σε ό,τι εφαρμόσαμε αλλά μόνο στον πρώτο αγώνα μπορείς να διαπιστώσεις που πλεονεκτείς και που υστερείς. Η Yamaha είναι πολύ κοντά μας και πρέπει να την προσέχουμε.»

 

Andrea Dovisizo (φωτογραφία):

«Επαναλαμβάνομαι, ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν έκπληξη για εμένα όταν στις πρώτες δοκιμές έκανα χρόνο 2’:00’9 και σήμερα έκανα 2’:05’.0, που επίσης είναι καλός. Συνήθως δεν είμαι τόσο γρήγορος (στις δοκιμές) και αυτό σημαίνει ότι έχω γίνει πιο ανταγωνιστικός. Σήμερα η κατάσταση της πίστας ήταν καλύτερη από χτες και είναι θετικό ότι βελτιώσαμε τους χρόνους μας συγκριτικά με αυτούς των πρώτων δοκιμών εδώ, ενώ οι ανταγωνιστές μας δεν έκαναν το ίδιο. Δεν έκανα πολλές καινούργιες ρυθμίσεις, ενώ αύριο θα δοκιμάσω να κάνω προσομοίωση αγώνα.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 2η ημέρα: Δηλώσεις Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, 2η ημέρα: «Μονοκρατορία» της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα