• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
C. Crutchlow: «Θετική η αποτίμηση της 1ης ημέρας»
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο αναβάτης της Tech 3
Νέα 23/02/2011 - 11:43

Παρά τις παρενέργειες της τροφικής δηλητηρίασης και την πτώση που είχε κατά την πρώτη ημέρα των δοκιμών, ο Cal Crutchlow δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αυτών.

Ο Βρετανός αναβάτης της Yamaha Monster Tech 3, ο οποίος προσαρμόζεται ακόμα στα δεδομένα της κατηγορίας MotoGP, τόνισε:

«Η πτώση μου ήταν τελείως χαζή! Ευτυχώς κινούμουν με μικρή ταχύτητα. Έκανα 36 γύρους αλλά οι συνθήκες στην πίστα ήταν δύσκολες. Παρόλα αυτά μείωσα τον χρόνο μου κατά 0,219 δευτερόλεπτα σε σύγκριση με αυτόν των προηγούμενων δοκιμών και είχα έναν καλό ρυθμό συνεχώς, κάτι που είναι θετικό.

Δουλέψαμε σε πολλούς τομείς της μοτοσυκλέτας για να μπορέσω να βρω τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Πρέπει να αλλάξω τον τρόπο που φρενάρω, τη λειτουργία του συμπλέκτη, την ταχύτητα με την οποία κινούμαι στη στροφή. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να σταματήσουμε τις δοκιμές επειδή το στομάχι μου εξακολουθούσε να με πονά από την τροφική δηλητηρίαση. Έφαγα κακής ποιότητα φαγητό στο αεροπλάνο, που με πείραξε, και τώρα αισθάνομαι αφυδατωμένος. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο σε θερμοκρασία 45 βαθμών Κελσίου!»

 

Αναφερόμενος στην αιτία της πτώσης του, ο Crutchlow επεσήμανε:

«Νομίζω ότι φταίει η θέση στην οποία κάθομαι στην μοτοσυκλέτα. Συνεχώς παραπονιέμαι για το ίδιο πράγμα, όμως νομίζω ότι θα το ξεπεράσω και θα καταφέρω να κινηθώ ταχύτερα κατά τη διάρκεια των δοκιμών.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Είναι καλύτερα ο J. Rea

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Δοκιμές Sepang, 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα