• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος ο Mika Kallio
Οι δοκιμές στην Βαλένθια ήταν θετικές για τον Φιλανδό
Νέα 15/02/2011 - 15:56

Ο Mika Kallio εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα των δοκιμών της Moto2 στην Ισπανική πίστα. Ο 28χρονος αναβάτης της VDS Racing δείχνει να έχει αναρρώσει από την εγχείρηση στην κλείδα του και να έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

«Δεν ήξερα πώς θα αντιδρά ο ώμος μου έπειτα από την εγχείρηση, όμως όλα πήγαν καλά» δήλωσε ο Kallio. «Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των δοκιμών, δεν είχαμε προβλήματα και συλλέξαμε πολλές πληροφορίες που να αφορούν στη μοτοσυκλέτα. Οι χρόνοι που έκανα ήταν καλοί και αυτό με κάνει να χαμογελάω!»

 

Όταν ρωτήθηκε για το νέο του «περιβάλλον», ο Kallio δήλωσε:

«Η αλλαγή από τα 800 κ. εκ. στα 600 κ. εκ. ήταν δύσκολη. Βεβαίως, ήξερα τι να περιμένω καθώς είχα οδηγήσει την μοτοσυκλέτα πέρσι το Νοέμβριο. Τότε κατάλαβα ότι δεν θα είναι εύκολo –μια μοτοσυκλέτα της Moto2 διαφέρει πολύ από μία της κατηγορίας MotoGP. Πρέπει ν’ αλλάξεις το στυλ οδήγησης, τα σημεία που φρενάρεις, ν’ ακολουθείς διαφορετική αγωνιστική γραμμή. Επίσης η ισχύς (στη Moto2) είναι μικρότερη. Συνεπώς, όλα είναι διαφορετικά, όμως μέρα με την μέρα βελτιώνομαι και ελπίζω να είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στο Qatar».

 

Ο M. Kallio τόνισε ότι, προς το παρόν, δεν έχει θέσει κάποιους στόχους.

«Ακόμα επικεντρώνομαι στις δοκιμές. Όταν πλησιάσουν οι ημέρες για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τότε θα δω τι μπορώ να περιμένω. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος μιας και υπάρχουν πολλοί καλοί αναβάτες. Όλα είναι πιθανά, ωστόσο αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι να κάνω όσους περισσότερους γύρους μπορώ για να συνηθίσω την μοτοσυκλέτα.»

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλιανό GP: Τι μέλλει γενέσθαι το 2012;

« Προηγούμενο άρθρο

H. Aoyama: «Θέλω να είμαι στους πέντε πρώτους»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA