• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσιάστηκε η Sherco Moto3
Θα είναι διαθέσιμη για δοκιμές στο τέλος Φεβρουαρίου
Νέα 10/02/2011 - 11:49

Η κατηγορία Moto3, η οποία πρόκειται να αντικαταστήσει αυτή των 125 κ. εκ. από το 2012, προσελκύει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων εταιρειών, οι οποίες προτίθενται να δημιουργήσουν μοτοσυκλέτες που θα συμμετέχουν σε αυτή.

Πρόσφατα η Γαλλική εταιρεία Sherco, γνωστή για τις enduro και trial μοτοσυκλέτες που κατασκευάζει, παρουσίασε το δημιούργημά της για την Moto3.

 

Πρόκειται για την Sherco MR3 GP11. Τα αρχικά «MR» προέρχονται από την ονομασία της εταιρείας «Μoro Racing» την οποία έχει συστήσει ο Franco Moro, πρώην τεχνικός της Aprilia, ο οποίος συνεργάζεται με την Sherco.

 

H MR3 GP11 διαθέτει τον μονοκύλινδρο κινητήρα SE 2.5i-FR χωρητικότητας 250 κ. εκ. της Sherco, τον οποίο έχει τροποποιήσει ο F. Moro για να πληροί τις ανάγκες για αγώνα σε πίστα. Το πλαίσιό της, επίσης, έχει δημιουργηθεί από αυτόν (Moro).

 

Η παρουσίαση της MP3 GP11 έγινε με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων που πρόκειται να λάβουν μέρος στον θεσμό της Moto3 και θα είναι διαθέσιμη για δοκιμές προς το τέλος Φεβρουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

Απών ο Sofuoglu από τις δοκιμές της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον Stoner»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα