• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: «Θα ανταγωνιστώ τον Rossi με χαμόγελο»
Ο βετεράνος αναβάτης μίλησε για την Ducati και τον Rossi
Νέα 09/02/2011 - 17:36

Η παρουσίαση της ομάδας Pramac Racing έγινε στο κρουαζιερόπλοιο «Fantasia» (απ’ όπου και η φωτογραφία), όπως είχε προγραμματιστεί.

Οι Loris Capirossi και Randy De Puniet ήταν τα πρόσωπα της ημέρας, ιδίως ο Ιταλός ο οποίος συγκέντρωσε το ενδιαφέρον.

«Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!» τόνισε με έμφαση ο L. Capirossi. «Το επίπεδο ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό φέτος. Η GP11 θέλει δουλειά ακόμα αλλά έχουμε το πλεονέκτημα ότι με τον Valentino Rossi στην επίσημη ομάδα η εξέλιξη θα είναι γρήγορη και εντυπωσιακή», τόνισε.

 

Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του σε μια ιδιωτική ομάδα, ο Capirossi απάντησε χωρίς περιστροφές:

«Η ζωή είναι τροχός και γυρίζει. Είναι σωστό πλέον να οδηγούν τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες νέοι σε ηλικία αναβάτες. Ωστόσο, νομίζω ότι (οι μεγαλύτεροι) μπορούμε ακόμα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας.»

 

Όταν επισημάνθηκε στον 37χρονο αναβάτη από την Imola ότι και ο Valentino Rossi έχει μεγαλώσει και πλέον είναι 32 χρονών, ο Capirrosi επεσήμανε:

«Στα 32 χρόνια μου έκανα τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου. Θα ανταγωνιστώ τον Valentino με σεβασμό, ο οποίος είναι αμοιβαίος. Έτσι κάναμε πάντα με αυτόν. Στην πίστα θα είμαστε αντίπαλοι αλλά στο τέλος πάντα χαμογελάμε ο ένας στον άλλο» κατέληξε ο L. Capirossi.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «O Simoncelli μου προκαλεί φόβο!»

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιοδοξεί για νίκες ο B. Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα