• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσιάστηκε η Grand Prix Team Switzerland
Οδηγός της είναι ο Randy Krummenacher
Νέα 27/01/2011 - 13:25

Η παρουσίαση της ομάδας «Grand Prix Team Switzerland» στην κατηγορία Moto2 έγινε με κάθε επισημότητα. Αναβάτης της είναι ο 20χρονος Randy Krummenacher ο οποίος προέρχεται από την κατηγορία των 125 κ. εκ.

Αφεντικό της ομάδας είναι ο Marco A. Rodrigo και η μοτοσυκλέτα της Kalex είναι βαμμένη στα εθνικά χρώματα της Ελβετίας (κόκκινο-άσπρο).

 

Ο R. Krummenacher ήταν περιχαρής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και δήλωσε πολύ ευτυχισμένος από τη συμμετοχή του στο θεσμό:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα! Την περσινή χρονιά ονειρευόμουν συχνά να μετείχα στη Moto2 και με αυτή την ομάδα η επιθυμία μου έγινε πράξη. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα των δοκιμών! Είναι πολύ σημαντικό να με στηρίζει ένας άνθρωπος όπως ο Marcο καθώς είναι από τους ανθρώπους που χρειάζεται το σπορ. Χωρίς τη δουλειά του δεν θα ήμουν εδώ και τον ευχαριστώ αφάνταστα» είπε ο νεαρός αναβάτης, ο οποίος πάντως δεν αποκάλυψε τους στόχους του για εφέτος.

«Προς το παρόν δεν θέλω να κάνω δηλώσεις για τη συμμετοχή μου στη Moto2 επειδή δεν γνωρίζω καλά τα δεδομένα σε αυτή. Πάντως αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα και να προσπαθήσω να είμαι μεσ’ τη δεκάδα στο δεύτερο μισό της χρονιάς».

 

Από τη μεριά του ο Marco A. Rodrigo δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε τη φιλοδοξία να φτιάξουμε μια ομάδα και αυτό έγινε πράξη. Όσο περισσότερο ασχολούμαστε με το άθλημα τόσο περισσότερο θέλαμε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους νεαρούς ταλαντούχους Ελβετούς αναβάτες να φτάσουν στην κορυφή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να προετοιμάσουμε την μοτοσυκλέτα για να είναι όσο το δυνατόν ταχύτερη» επεσήμανε ο Rodrigo.

Επόμενο άρθρο »

WSBK Portimao Test: Δεύτερη ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Portimao test: 1ος ο Smrz το απόγευμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα