• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi με 1198 στο Misano! Τεστ ώμου!!
«Έχω πολύ πόνο και λίγο δύναμη»
Νέα 26/01/2011 - 20:24

73 μέρες μετά την εγχείρηση στον ώμο του και ο Valentino Rossi οδήγησε μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα, μια Ducati 1198 των Superbike, ώστε να δοκιμάσει την φυσική του κατάσταση πριν το τεστ στην Μαλαισία. 

 

«Η πίστα μας έδωσε την απάντηση που περισσότερο ή λιγότερο περίμενα: ο ώμος μου πονάει,» είπε ο «γιατρός» και η κατάστασή του δεν είναι πολύ μακριά από εκείνη που περιγράφονταν από τον ίδιο στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας της Ducati στην Madonna di Campiglio.

Και συνέχισε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα άσχημα κατά το φρενάρισμα, στην μπροστά μεριά του ώμου, εκεί που είναι τα ράμματα του τένοντα. Στον σύνδεσμο η κατάσταση είναι αρκετά σταθερή και πηγαίνουμε πολύ καλά ως αντίσταση που μπορώ να βάλω, αλλά για τα υπόλοιπα: έχω πολύ πόνο και λίγη δύναμη.»

 

Η κατάσταση ενόψει των δοκιμών στην Μαλαισία, δεν είναι αυτή που περίμενε ο ίδιος και η ομάδα, αλλά η εμπιστοσύνη και η πίστη στον Rossi δεν αλλάζει.

«Ας ελπίσουμε ότι θα είναι λίγο καλύτερα στο πρώτο επίσημο τεστ, όπου θα δουλέψουμε για την θέση οδήγησης, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την συγκέντρωση κρίσιμων πληροφοριών για την Desmosedici, παρά το ότι δεν θα είμαστε στην μάξιμουμ φόρμα,» υπογράμμισε ο Rossi, που αναφέρθηκε και στην οργάνωση αυτού του τεστ στην πίστα Santamonica του Misano:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Filippo Preziosi και την Ducati που οργάνωσαν αυτό το τεστ και την πίστα του Misano που μας διέθεσαν σήμερα την πίστα, όπου έκανα 25 γύρους συνολικά δοκιμάζοντας μια 1198 Superbike που είναι λίγο μια ιστορική μοτοσυκλέτα για την Ducati: όμορφη, πάει δυνατά και μου άρεσε!»

Οι συνθήκες του τεστ ήταν καλές για την εποχή, με ήλιο και 10° στον αέρα και 15° στην άσφαλτο. Ο Valentino έφθασε στην πίστα στις 13:20 και βρήκε την ομάδα των μηχανικών της Ducati μαζί με δύο από τους μηχανικούς της δικής του ομάδας, τον Matteo Flamigni και τον Gabriele Conti, ενώ ο Team Manager της εργοστασιακής ομάδας, ο Vittoriano Guareschi παρακολουθούσε τις εξελίξεις και βοηθούσε με την εμπειρία του και στην 1198.

Η επόμενη έξοδος του Vale στην πίστα, θα είναι στην Μαλαισία με την Desmosedici GP11 από την 1 μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK Portimao test: 1ος ο Smrz το απόγευμα

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Portimao test: Πρώτος ο Rea στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα