• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το επιχειρηματικό πνεύμα του V. Debise
Ή πώς να βγάλεις χρήματα αυτή την εποχή
Νέα 26/01/2011 - 15:36

Ο Γάλλος αναβάτης που συμμετέχει στην κατηγορία Moto2 με την ομάδα «SpeedUp» του Luca Boscoscuro σκέφτηκε έναν πρακτικό (για τον ίδιο) τρόπο ώστε να κερδίσει χρήματα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, τα μέλη του fun-club του –και όχι μόνο– μπορούν ν’ αγοράσουν διάφορα «πακέτα». Το φθηνότερο, το οποίο ονομάζεται «P’tit Gaz», κοστίζει 19 ευρώ και όσοι το επιλέξουν θα παραλάβουν ένα αυθεντικό T-Shirt και μια συνδρομή στο newsletter του site.

 

Η ακριβότερη παροχή κοστίζει 2.053 ευρώ και, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι ενδιαφερόμενοι γίνονται επίσημοι χορηγοί του Debise! Ο Γάλλος αναβάτης προσφέρει διαφημιστικό χώρο στον αριστερό ώμο της στολής του και όποιοι πληρώσουν αυτό το ποσό θα μπορούν να βάλουν εκεί το όνομά τους ή μία φράση που θέλουν! Επίσης θ’ αποκτήσουν ένα πάσο για κάποιον από τους αγώνες καθώς και μια ετήσια συνδρομή στην ιστοσελίδα του MotoGP.

 

Το εγχείρημα του V. Debise βρίσκει σύμφωνο και τον L.Boscoscuro ο οποίος δήλωσε:

«Σε αυτούς του οικονομικά δύσκολους καιρούς που ζούμε όλα δείχνουν ότι και οι αναβάτες πρέπει να δουλεύουν σκληρά. Η κίνηση του Valentine είναι καλή και ελπίζω να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

WSBK Portimao test: Πρώτος ο Rea στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

R. Xaus: «Θα ήμουν σίγουρα στο WSBK φέτος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα