• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Mahindra στο MotoGP!
Θα συμμετέχει στην κατηγορία των 125 κ.εκ.
Νέα 22/01/2011 - 16:21

Η Mahindra Motorcycles είναι ο πρώτος Ινδός κατασκευαστής μοτοσυκλετών ο οποίος θα λάβει μέρος στο θεσμό του MotoGP, στην κατηγορία των 125 κ.εκ. Δημιούργησε τη «Mahindra Racing» και όπως ανακοινώθηκε η ομάδα θα είναι έτοιμη για τον πρώτο αγώνα στο Qatar. Αναβάτες της θα είναι ο 19χρονος Βρετανός Danny Webb και ο 18χρονος Γερμανός Marcel Schrotter.

 

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας έγινε στη Βομβάη, στην έδρα της εταιρείας. Τα ανώτατα στελέχη της είναι πεπεισμένα ότι με τη συμμετοχή τους στο MotoGP θα αυξηθεί το ενδιαφέρον των Ινδών για τους αγώνες του θεσμού (αλλά και ότι, αντίστοιχα, θα αυξηθούν και τα έσοδα).

 

Η μοτοσυκλέτα με την οποία θα λάβει μέρος έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Ιταλική εταιρεία «Engines Engineering», η οποία από το 2003 παρέχει τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη σε ομάδες του MotoGP.

 

Ο D. Webb δήλωσε ότι ελπίζει να βοηθήσει τη νεοσύστατη (και φιλόδοξη) ομάδα με την ως τώρα εμπειρία του στα 125 κ. εκ.:

«Αισθάνομαι προνομιούχος που θα λάβω μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την πρώτη Ινδική ομάδα στην ιστορία που συμμετέχει σε αυτό. Η χώρα ανεβάζει συνεχώς το επίπεδό της σε πολλά αθλήματα και θα είναι πολύ καλό εάν το κάνει και στο MotoGP» επεσήμανε ο Webb.

 

Αντίστοιχα, ενθουσιασμένος δήλωσε και ο M. Schrotter ο οποίος τόνισε:

«Είναι συναρπαστικό να είμαι μέλος μιας εταιρείας όπως η Mahindra η οποία χάρη στην (εταιρική) κουλτούρα της υποστηρίζει τους ταλαντούχους ανθρώπους. Ανυπομονώ να σημειώσουμε καλά αποτελέσματα»!

 

Ο Anand Mahindra, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να εκπροσωπήσουμε την Ινδία στη σημαντικότερη διοργάνωση αγώνων μοτοσυκλέτας. Θ’ ανταγωνιστούμε με τους καλύτερους στην κατηγορία και είναι ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο τις ικανότητες και την τεχνογνωσία μας. Το MotoGP είναι η υπέρτατη πρόκληση για ν’ αποδείξεις το ταλέντο σου και ένα λαοφιλές Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Haga: O Biaggi δεν με ανησυχεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Η εντυπωσιακή Vyrus 986 Μ2, για την Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα