• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Ινδονησία ο Jorge Lorenzo
Mια σημαντική αγορά για την Yamaha
Νέα 16/01/2011 - 13:15

O Jorge Lorenzo πήγε για 4η φορά στην Ινδονησία, πρώτη φορά ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Στην Jakarta έγινε η παρουσίαση 2 νέων μοντέλων, του Jupiter MX και του ηλεκτρινού Lexam.Η Yamaha Ινδονησίας συνεχίζει και φέτος να είναι χορηγός της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha με το σλόγκαν «Semakin Di Depan», που σημαίνει «Ένα Βήμα Μπροστά». 

Το πρόγραμμα του Lorenzo περιλαμβάνει συνεντεύξεις και επαφές με τους οπαδούς του και αύριο φτάνει στο Bali, όπου μετά τις υποχρεώσεις του θα παραμείνει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου για 10ημερες διακοπές, πριν πάει στην Μαλαισία για το πρώτο τεστ του 2011, στην πίστα της Sepang την 1η Φεβρουαρίου.

Ο Jorge Lorenzo δήλωσε ευχαριστημένος και χαρούμενος με όλη την εμπειρία των συναντήσεων με τους οπαδούς του MotoGP και με τα μπλε δερμάτινα της Yamaha/Semakin Di Depan οδήγησε το νέο Jupiter MX και για τις ανάγκες τηλεοπτικού διαφημιστικού. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκε και ο Hiroyuki Yanagi, ο Πρόεδρος της Yamaha Motor Co., ο Dyonisius Beti, Πρόεδρος της YMKI και ο Tsuneji Suzuki, Πρόεδρος του εργοστασίου της Yamaha Motor Indonesia Manufacturing.

Βέβαια παρά τις υποχρεώσεις ο Ισπανός συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα της γυμναστικής του, αφού είναι πολύ σημαντικό το να είναι σε φόρμα σε 14 ημέρες στο τεστ. Aπό τις φωτογραφίες φαίνεται και ένας νέος χορηγός του Lorenzo, το energy drink "Rock Star". Eπίσης η νέα του δερμάτινη φόρμα της Alpinestars. Σε επικοινωνία μας με τους ανθρώπους της ομάδας στην Ινδονησία μάθαμε ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί κεντρικός χορηγός για την εργοστασιακή ομάδα και έτσι στην Μαλαισία οι μοτοσυκλέτες θα είναι είτε μαύρες, όπως περίπου στην Valencia, είτε μπλε, που είναι το αγωνιστικό χρώμα της εταιρίας.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα χρώματα για την Technomag στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom live: O Fisichella νικητής στο σκι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα