• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa ξεκινά προπόνηση τον Ιανουάριο
Η ανάρρωση από την εγχείρηση στον ώμο συνεχίζεται
Νέα 19/12/2010 - 12:54

Ο οδηγός της Repsol Honda Team, ο Dani Pedrosa βρίσκεται στα τελικά στάδια της ανάρρωσης, από τον τραυματισμό που είχε τον Οκτώβριο στο Ιαπωνικό Grand Prix και θα γυρίσει στις προπονήσεις στις αρχές Ιανουαρίου. Ο Ισπανός οδηγός θα περάσει όλον τον Ιανουάριο δουλεύοντας στην φυσική του κατάσταση, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το πρώτο επίσημο τεστ του 2011 για το MotoGP, στην πίστα της Sepang, από την 1η έως τις 3 Φεβρουαρίου. 

Ο Pedrosa ακολούθησε τις συμβουλές των ειδικών γιατρών και ξεκούρασε τον ώμο του, μετά το σπάσιμο της κλείδας του σε δύο σημεία, γεγονός που του άφησε έντονο τραυματισμό. Όπως είναι γνωστό στον ώμο του μπήκε μια ειδική πλάκα στο USP Instittut Universitariο Dexeus της Βαρκελώνης, αλλά τα σοβαρά αιματώματα και οι πληγές μέσα στον ώμο έφεραν στον Pedrosa μείωση της δύναμης και της αίσθησης, στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς και στο τεστ της Βαλένθια.

 

Ο Dani Pedrosa ευαίσθητος όπως πάντα σε κοινωνικά θέματα, τις τελευταίες μέρες της χρονιάς θα πάρει μέρος σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Ισπανία. Στη 2η από αυτές θα παρουσιαστεί το παιδικό βιβλίο (κάτι ανάλογο με τον δικό μας Μπίλη Καντίλη) με τίτλο: «Two mechanical elves for Dani Pedrosa», ένα βιβλίο που αφηγείται την ιστορία του Dani στα πρώτα του αγωνιστικά βήματα. Ο Pedrosa χάρισε το 5% των εσ’όδων του βιβλίου στο «NGO SOS Aldeas Infantiles», ένα ίδρυμα για παιδικές φιλανθρωπίες.

 

Επόμενο άρθρο »

Τοp φωτογραφία της χρονιάς η έξοδος του Rossi από το γκαράζ

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aprilia και ο Max Biaggi βοηθούν την Zimbabwe

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα