• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rea ευχαριστήθηκε την RC212V
Έδωσε πολύτιμα δεδομένα για την περαιτέρω εξέλιξη
Νέα 18/12/2010 - 12:18

Το HRC έφυγε μετά από 4 μέρες test στην Sepang, ευχαριστημένο από τα στοιχεία που μάζεψε από τον επίσημο δοκιμαστή Akiyoshi και τον προσκεκλημένο δοκιμαστή Jonathan Rea. 

Η τελευταία μέρα του τεστ έγινε κάτω από θερμοκρασία 30ο Κελσίου και χωρίς την βροχή που δεν επέτρεψε να γίνει κάτι την 3η μέρα. Ο οδηγός της Honda από τα WSBK, μετά από 40 γύρους είπε:

«Το να οδηγήσω την RC212V ήταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα! Το τετραήμερο αυτό τεστ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι χαρούμενος που το HRC με κάλεσε στην Sepang. Χθες η βροχή δεν μας άφησε να είμαστε πολύ στην πίστα, έτσι μείναμε μια ακόμη ημέρα. Άρχισα να έχω την αίσθηση ότι η μοτοσυκλέτα ήταν η δική μου μοτοσυκλέτα και είχα μερικά καλά συναισθήματα οδηγώντας την. Ελπίζω ότι ήταν ικανοποιητικά τα στοιχεία που έδωσα στους μηχανικούς, αν και η φυσική μου κατάσταση δεν είναι ακόμη στο 100%. Τώρα θα ξεκουραστώ λίγο μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά θα επικεντρωθώ στη δουλειά μου για το 2011, το World Superbike Championship. Ξανά ευχαριστώ όλους στην Honda για την υπέροχη εμπειρία!»

Τώρα οι μηχανικοί της Honda θα επιστρέψουν στην Ιαπωνία και δεν θα ξεκουραστούν όπως οι οδηγοί, αλλά θα συνεχίσουν τη δουλειά πάνω στις μοτοσυκλέτες, ώστε να επιστρέψουν έτοιμοι στην Sepang για το επίσημο τεστ από την 1η έως την 3η Φεβρουαρίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Στην Λευκάδα ο ΣΥ.ΜΟ.Λ. υπέρ των παιδιών με ειδικές ανάγκες

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aragon «Best Grand Prix» του 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα