• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ben Spies: "Στενοχωριέμαι για τη κακή εξέλιξη της Suzuki"
Νέα 17/12/2010 - 13:50

Ο Ben Spies ήταν με τη Suzuki από 15 χρονών και το να τη βλέπει να έχει μια καθόλου καλή εξέλιξη του "κοστίζει" αλλά και ταυτόχρονα τον ικανοποιεί.

 

Η Suzuki άφησε τον Τεξανό αναβάτη να φύγει από τα χέρια της και τον παρακολουθούσε να αποκτά για τα επόμενα 2 χρόνια τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Suberbike και τον τίτλο του καλύτερου Rookie της χρονιάς στα MotoGP με την ομάδα της Yamaha.  

 

Ο ίδιος ο Ben δήλωσε, πως όσο φέρνει καλά αποτελέσματα με την ομάδα της Yamaha και όσο τον πληρώνουν καλά προς χάρη των κόπων του, δεν έχει λόγο να φύγει από την ομάδα παρά μόνο όταν αποσυρθεί.  Παραδέχεται επίσης, πως δεν είναι πάντα όλα όπως τα θέλουμε και όπως τα περιμένουμε. Μπορεί κάποια χρονιά η μοτοσυκλέτα να μην είναι καλή. Αυτά συμβαίνουν, αλλά του αρέσει να προσπερνάει τις δυσκολίες και να προσπαθεί για το καλύτερο. 

Στη Suzuki είχε φέρει καλά αποτελέσματα, τρία AMA και επίσης ήταν και υποψήφιος για την ομάδα στα MotoGP. 

 

Αναγνωρίζει πως υπήρχαν πολλά παιχνίδια πολιτικής και θεωρεί ότι Kevin Schwantz ήταν αυτός που έπρεπε να είναι επικεφαλής της ομάδας στα MotoGP και ο ίδιος οδηγός τους. Τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όμως και τώρα ο Ben είναι στην ομάδα της Yamaha.

 

Στη Yamaha του έδωσαν μια ευκαιρία και ο ίδιος το ανταπέδωσε αφήνοντας τους όλους ικανοποιημένους.  

 

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην ομάδα της Yamaha. Ποτέ δεν θα μάθουμε πως θα ήταν τα πράγματα στη Suzuki αν ήμουν ακόμα εκεί. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Aragon «Best Grand Prix» του 2010

« Προηγούμενο άρθρο

2ο παιδί για τον Max Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα