• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρουσιάζουμε το νέο Derbi Rambla 300κ.εκ.
Νέα Αγοράς 10/12/2010 - 23:16

Rambla ονομάζεται ο κεντρικός δρόμος της Βαρκελώνης με τον γνωστό και μεγάλο πεζόδρομο, ο ασφυκτιά καθημερινά από τα πλήθη που τον διασχίζουν. 

 

Το Derbi Rambla, από την άλλη, είναι ένα νέο sport scooter της Piaggio Group με σκοπό τη γρήγορη και ευέλικτη μετακίνηση στην πόλη. Το DERBI Rambla είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα 300 κυβικών εκατοστών που έρχεται να συμπληρώσει την έκδοση των 125 κ.εκ. σαν ένα πιο… ενήλικο σκούτερ για την μετακίνηση μέσα στην πόλη.  

 

Ο κινητήρας της ολοκαίνουργιας αυτής έκδοσης των 300 κ.εκ., είναι μονοκύλινδρος τετράχρονος Euro 3 κινητήρα, με 4 βαλβίδες και με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου, έχει απόδοση 16,5 kW (21,6 HP), με αποτέλεσμα την χαμηλή κατανάλωση. Με το ρεζερβουάρ γεμάτο στα 8,5 λίτρα βενζίνης και με κόστος 11,5 ευρώ, διανύσαμε περίπου 260 χιλιόμετρα μέσα στους δρόμους της πόλης.

 

Το νέο Derbi Rambla μπορεί κάλλιστα να σε συνοδεύσει και εκτός της πόλης προσφέροντας σου μια άνετη και ξεκούραστη διαδρομή λόγω της αναπαυτικής σέλας που διαθέτει, σε χαμηλό κιόλας επίπεδο.

 

Τα δισκόφρενα με διαστάσεις 260 χιλ. εμπρός και 220 χιλ. πίσω, οι τροχοί διαμέτρου 15" και το σύνολο των αναρτήσεων, εξασφαλίζουν υψηλό βαθμό ασφάλειας.

 

Το Rambla είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Derbi, σε ανταγωνιστικές τιμές:

Rambla 125 : € 2.845

Rambla 300ie : € 3.745

Επόμενο άρθρο »

Εξουσιοδοτημένο service BMW για όλα τα Νότια Προάστια στη Βαγιανέλης ΑΕ.

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο Arai TT Series - Limited Edition

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA