• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Σαν Μαρίνο (Misano))
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ron Haslam ξανά στην πίστα της Jerez
O «Rocket Ron» που τον θυμόμαστε με την Elf-Honda
Νέα 25/11/2010 - 20:04

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Leon Haslam που φέτος διεκδίκησε το Πρωτάθλημα στα Superbike από τον Max Biaggi. Αρκετοί όμως θυμόμαστε τον «Rocket» Ron Haslam, τον πατέρα του που έδινε μάχες στη δεκαετία του ’80 με τους κορυφαίους της εποχής. Αποκορύφωμα της καριέρας του το 1987 όταν τερμάτισε 4ος στο Πρωτάθλημα, πίσω από τους Wayne Gardner, Randy Mamola και Eddie Lawson, εκείνη τη χρονιά, όπως και την επόμενη, οδηγώντας την πρωτοποριακή μονόμπρατση μπροστά Elf-Honda. 

Το όνομα «Rocket» το πήρε για τις φοβερές εκκινήσεις του, καλύτερες και από αυτές του Pedrosa σήμερα.

Ο Ron πέρυσι και φέτος ήταν πάντα κοντά στον γιό του στους αγώνες του WSBK και τώρα βρέθηκε μαζί του στην Jerez, όπου η BMW μοιράζεται την πίστα μαζί με τους οδηγούς της Moto2 και αυτούς της Ducati.

Με την ευκαιρία ο Ron Haslam φόρεσε τα δερμάτινά του και μπήκε στην πίστα για να δοκιμάσει τη νέα μοτοσυκλέτα του Leon για το 2011. Το άθλημα δεν ξεχνιέται και ο πατέρας Haslam εντυπωσίασε με το στυλ του πάνω στην S1000RR. Άλλωστε ο ίδιος ποτέ δεν έχασε πραγματικά την επαφή του με τις πίστες, αφού διευθύνει την ομώνυμη σχολή οδήγησης στην Μ. Βρετανία, η οποία μάλιστα φέτος έχει έδρα το ανανεωμένο Silverstone.

 

Επόμενο άρθρο »

Pro – Shop Dainese: Στην Κηφισιά υπό νέα διεύθυνση!

« Προηγούμενο άρθρο

H Michelin θέλει να επιστρέψει στο MotoGP, το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ