• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών και ο Σάκης Συνιώρης βοηθούν άτυχο συνάνθρωπό μας
Ο Πρωταθλητής Σάκης Συνιώρης παρέδωσε χρηματικό ποσό σε μοτοσυκλετιστή στη Λάρισα
Νέα 15/11/2010 - 13:55

Ο Ιωάννης Σ. βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του και ελπίζει σε πλήρη ή μερική αποκατάστασή του. Η άσχημη οικονομική κατάσταση που περιήλθε τον έφεραν σε αδιέξοδο και το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών του MotoGrandPrix Club και ο Σάκης Συνιώρης, θέλησαν να βοηθήσουν τον άτυχο αναβάτη. 

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Συνιώρης είχε προτείνει στους φίλους του αδικοχαμένου αδερφού του Άλκη, αντί για στεφάνια να καταθέσουν στο Ταμείο ένα ποσό στη μνήμη του Άλκη.

Έτσι ο ίδιος ο Σάκης Συνιώρης βρέθηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Αποκατάστασης “Αρωγή” όπου νοσηλεύεται ο Ιωάννης Σ. και παρέδωσε, με τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου του Τ.Α.Μ., ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα του Ταμείου, τα οποία θα βοηθήσουν την περαιτέρω αποκατάσταση του άτυχου μοτοσυκλετιστή.

Ο Σάκης φωτογραφήθηκε και με τους υπόλοιπους αναβάτες που συνεχίζουν την αποκατάσταση στο Κέντρο, δίνοντάς τους κουράγιο για τον αγώνα που δίνουν και δεν παρέλειψε να δώσει αυτόγραφα στους θαυμαστές του.

Εμείς να πούμε ένα μεγάλο Μπράβο στον Σάκη Συνιώρη για το ήθος του και το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει, σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή της ζωής του και να ευχηθούμε την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση στον Ιωάννη Σ.

 

Επόμενο άρθρο »

Η MARC VDS και η SUTER RACING εξελίσσουν μαζί

« Προηγούμενο άρθρο

Η ΤΕΑΜ 65 διοργανώνει την Κυριακή 21 Νοεμβριου TRACK DAY στην πίστα των Μεγάρων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα