• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aλλάζει εποχή το GP της Αυστραλίας
Θα γίνει την Άνοιξη του 2011, αν όλα πάνε καλά!
Νέα 19/10/2010 - 00:10

Το Grand Prix τα τελευταία χρόνια γίνεται τον Οκτώβριο, στο τέλος του Αυστραλιανού χειμώνα. Συνήθως πολύ κρύο, δυνατός παγωμένος αέρας και έντονες βροχοπτώσεις, κάνουν δύσκολη τη ζωή των οδηγών, αλλά και των θεατών. Ο Valentino Rossi ξεκίνησε με έντονες δηλώσεις να ζητά από την επιτροπή ασφαλείας την αλλαγή της ημερομηνίας τέλεσης, ώστε να γίνεται ο αγώνας με καλύτερες καιρικές συνθήκες, σε μια από τις καλύτερες πίστες του κόσμου.

Ο Carmelo Ezpeleta (στην φωτογραφία με τον Πρόεδρο της FIM Vitto Ippolito) της DORNA τα άκουσε όλα αυτά και έκανε την προσπάθεια: «O Valentino έχει δίκιο θα είναι πολύ καλύτερα ο αγώνας εδώ να γίνει στο ξεκίνημα της χρονιάς, όταν είναι καλοκαίρι και γι’ αυτό μιλήσαμε με τους οργανωτές. Θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη τους και είναι ανοικτοί στην ιδέα. Τώρα πρέπει να ξαναδούμε το ημερολόγιο του 2011 και να δούμε αν θα είναι δυνατόν να κάνουμε αυτήν την αλλαγή», είπε ο ισχυρός άνδρας της DORNA και άφησε υποσχέσεις.

Το δεδομένο είναι ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς στην Αυστραλία γίνεται ο αγώνας της Formula 1 και οι οργανωτές φοβούνται ότι οι Αυστραλοί θεατές δεν θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά 2 εισιτήρια για να δουν και τα δύο κορυφαία γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από την άλλη μεριά και τώρα λόγω του καιρού τα εισιτήρια δεν είναι πολλά, παρά τον τοπικό ήρωα Casey Stoner.

 

Επόμενο άρθρο »

Oι συνδικαλιστές της Ducati κατηγορούν τον Valentino!

« Προηγούμενο άρθρο

Eυχαριστούμε MIKA!, καλή τύχη…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα