• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε φόρμα ο Notis πάει στην Albacete
Ο Νότης Παπαπαύλου έκανε χθες την τελευταία του προπόνηση
Νέα 18/10/2010 - 00:14

Όσοι βρέθηκαν χθες το πρωί στην πίστα καρτ των Μεγάρων, απόλαυσαν ένα ωραίο θέαμα, από την τελευταία προπόνηση του «Notis», εν όψει του Παγκόσμιου Τελικού του Honda NSF100 HRCTrophy, που θα γίνει το επόμενο ΠΣΚ, στην πίστα Albacete, στην Ισπανία. Ο 10χρονος Έλληνας που φέτος μας εκπροσώπησε στο αντίστοιχο Ιταλικό Πρωτάθλημα, προετοιμάστηκε σκληρά τις τελευταίες 20 μέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πίστα καρτ του Αγ. Κοσμά και στην πίστα καρτ των Μεγάρων, όπου εκτός των άλλων δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κ. Χρήστου Αναστασιάδη εκ μέρους της πίστας, για την προσπάθειά του. 

 

Ο Notis την περασμένη εβδομάδα προπονήθηκε μια μέρα υπό την επίβλεψη και τις πολύτιμες συμβουλές του Πρωταθλητή Ελλάδας Γιάννη Μπούστα και αυτή η προπόνηση του έδωσε μεγάλη ώθηση, καθώς ξεπέρασε κάποια θέματα με την μοτοσυκλέτα του. Ο Μπούστας δήλωσε ενθουσιασμένος με τον μικρό, κυρίως για την φυσική του ταχύτητα στις στροφές και μέσα στον χειμώνα που έρχεται θα βοηθήσει πολύ περισσότερο την προετοιμασία του για το Πρωτάθλημα του 2011. Άλλωστε οι δύο οδηγοί ανήκουν στην ίδια ομάδα της Honda – ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, που ενεργά στη χώρα μας υποστηρίζει τους αγώνες.

Ο 10χρονος οδηγός λοιπόν στα Μέγαρα κατέβασε το χρόνο του περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, με ταχύτερο γύρο στο 54.834, σε σχέση με το 55.912 του προηγούμενου Σαββάτου.

Το πιο ουσιαστικό είναι ότι οδήγησε όσο επιθετικά χρειάζεται για το επίπεδό του, με εντυπωσιακά πλαγιάσματα, με πολύ σωστές αλλαγές ταχυτήτων και στα ανεβάσματα, αλλά και στα κατεβάσματα πριν τα φρένα.

Σε γενικές γραμμές πηγαίνει την Τετάρτη στην Albacete με ανεβασμένο ηθικό και έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό απέναντι στους 36 καλύτερους οδηγούς του κόσμου.

 

Απολαύστε τον μικρό σε πολλές φωτογραφίες από την τελευταία του προπόνηση. Mαζί με τον σκύλο του τον Valentino και μαζί με όλη την οικογένειά του που τον στηρίζει στην προσπάθεια αυτή.

 

Η συμμετοχή του στον Παγκόσμιο Τελικό γίνεται πραγματικότητα χάρις στις προσπάθειες της Honda - ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ και ιδιαίτερα με την δουλειά των κκ Βαγγέλη Λουκόπουλου και Κώστα Αγγελάκη, ενώ υποστηρικτές του είναι τα αναψυκτικά λουξ (λουξάρω Notis θα είναι το επόμενο σλόγκαν), οι φόρμες MBW και το περιοδικό MOTOGP WORLD.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Spies πήρε τον Τίτλο «Rookie of the Year»!

« Προηγούμενο άρθρο

Eυχαριστούμε MIKA!, καλή τύχη…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα