• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
25η pole για τα 25α γενέθλια του Casey
O Stoner το μεγάλο φαβορί αύριο
Νέα 16/10/2010 - 20:42

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του ο Casey Stoner, μέσα στην πατρίδα του, με την 25η pole position της καριέρας του. Η 3η της χρονιάς για τον Αυστραλό, τον φέρνει στη 2η θέση του BMW M Award, μπροστά από τον Dani Pedrosa που παρά το έχει 4 pole position φέτος, έχασε τους 2 προηγούμενους αγώνες. 

Βέβαια είναι αδύνατο να περάσει στην πρώτη θέση, τον Jorge Lorenzo που με 6 pole position και συνεχείς θέσεις στην πρώτη σειρά, ήδη έχει εξασφαλίσει την BMW M3 που είναι το μεγάλο έπαθλο για τον καλύτερο στις Κατατακτήριες όλης της χρονιάς.

 

Πέρα από αυτό όμως ο Stoner έδειξε πολύ δυνατός σήμερα στα γενέθλιά του και με πολύ καλό ρυθμό, φαντάζει το φαβορί για αύριο, όπως εμμέσως παραδέχτηκε και ο Lorenzo. Βέβαια αύριο είναι μια άλλη μέρα και στις 7:35 το πρωί στην μετάδοση του ΣΚΑΪ θα ξέρουμε τι έχει γίνει στο πρωινό ζέσταμα και σε συνδυασμό με τον καιρό, θα δούμε λίγο αργότερα αν ο Casey θα γιορτάσει την 4η συνεχόμενη νίκη του στο Phillip Island.

Το γεγονός ότι και ο ομόσταυλός του Nicky Hayden (στην φωτ. μαζί οι 2 οδηγοί της Marlboro Ducati), πήγε καλά, δείχνει ότι η GP10 είναι σε καλό δρόμο.

 

Επόμενο άρθρο »

Και ο Capirossi εκτός Αγώνα αύριο

« Προηγούμενο άρθρο

Μια έκπληξη για τον Toni Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα