• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι μεταγραφές του 2011, ο Elias στα MotoGP
Τι θα γίνει με Dovi, Aoyama, Suzuki;
Νέα 15/10/2010 - 10:36

Τελικά φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας για την επάνοδο του Toni Elias, του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Μοto2, στην κορυφαία κατηγορία. Η πρώην ομάδα του, η Ducati Pramac θα τον έχει και πάλι στις τάξεις της, μαζί με τον πολύπειρο Loris Capirossi. Άλλωστε είναι πολλοί στο paddock που λένε ότι ένας τόσο καλός και θεαματικός οδηγός άξιζε πάντα μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους, έστω και αν δεν έχει μαζί του χορηγίες ή άλλες συμπαθιες, όπως άλλοι οδηγοί, που μένουν στα MotoGP. 

 

O Hiroshi Aoyama, επίσης Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο τελευταίος των 250cc, που έμεινε χωρίς ομάδα με την αποχώρηση Interwetten Honda, βρήκε στέγη στην ομάδα του Gresini, ως δεύτερος οδηγός μετά τον Marco Simoncelli.

Έτσι ο Andrea Dovizioso μένει στην εργοστασιακή ομάδα Honda HRC, με τα χρώματα της Repsol, μαζί με τους Stoner, Pedrosa. Θα είναι κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν με τρεις οδηγούς για την ομάδα αυτή, όπως όταν είχε τρίτο οδηγό τον Okada.

 

O Randy De Puniet μένει στην ομάδα LCR, κατά πάσα πιθανότητα, αφού η Suzuki ακόμη προσπαθεί να βρει 4 εκατομμύρια Ευρώ, για να έχει δύο μοτοσυκλέτες το 2011. Πάντως η Ιαπωνική ομάδα ανακοίνωσε ότι θα έχει οπωσδήποτε δύο μοτοσυκλέτες το 2012, στη νέα εποχή των 1000cc. Aν τελικά βρεθούν τα χρήματα ο De Puniet θα μετακομίσει στην εργοστασιακή Suzuki και ο Lucio Ceccinello θα ψάχνει οδηγό!

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: O Lorenzo «άνεμος» στο βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

O Nότης Παπαπαύλου χρησιμοποιεί το FIR-TEX

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα