• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To 2012 είναι κοντά! Αρχίζουν οι δοκιμές
Στην Jerez το 1000αρι της Suter
Νέα 13/10/2010 - 10:34

Σε λίγες ημέρες η Suter Moto1 θα βρίσκεται στην Jerez de la Frontera. Είναι οι πρώτες επίσημες δοκιμές μιας μοτοσυκλέτας για το MotoGP του 2012, με τους νέους κανονισμούς για τα 1000cc και τους κινητήρες που μπορεί να βασίζονται σε παραγωγής. 

Στην Ισπανική πίστα λοιπόν η Ελβετική εταιρία θα δοκιμάσει τη λειτουργικότητα του κινητήρα BMW και το πακέτο των ηλεκτρονικών, με το σασί που πρωτοείδαμε στο Misano, στην παρουσίαση του Suter.

 

O Ισπανός Carmelo Morales θα είναι ο επίσημος δοκιμαστής της ομάδας, ο οποίος είναι ένας έμπειρος οδηγός που μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες στην ομάδα, σε αυτήν την πρώτη φάση της εξέλιξης της Suter Moto1. Ο Roberto Rolfo, που βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της εταιρίας για την Moto2, ΔΕΝ θα είναι ο άλλος οδηγός που θα δοκιμάσει τη νέα μοτοσυκλέτα, αλλά προφανώς προτιμήθηκε ο Scott Redding, ο οποίος λόγω ύψους ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά της νέας κατηγορίας και επιπλέον έχει επιδείξει τελευταία ένα επιθετικό στυλ οδήγησης και σαφώς είναι σταθερά γρήγορος. Μετά από αυτό το πρώτο τεστ – που ελπίζουμε να γίνει τις ημέρες που και εμείς θα βρισκόμαστε στην Jerez για το τεστ της νέας Aprilia RSV4 Factory APRC SE (με traction control) – η ομάδα θα αξιολογήσει τη μοτοσυκλέτα και δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε στο τεστ της Valencia, τις επόμενες μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

 

Εντωμεταξύ ο Εskil Suter δουλεύει πάνω σε μια έκδοση MMX Moto2 για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV (Italian National Championship). Η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί στους ενδιαφερόμενους οδηγούς και ομάδες στο Mugello.

 

Επόμενο άρθρο »

Τα ελαστικά της Bridgestone στην πίστα της Αυστραλίας

« Προηγούμενο άρθρο

Casey Stoner εντός έδρας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα