• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Κατατακτήριες: Lorenzo – Hayden εντυπωσίασαν
Ο Ισπανός πήρε την 6η pole position της χρονιάς
Νέα 09/10/2010 - 11:52

Ο Jorge Lorenzo έκανε μια επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων σήμερα στις Κατατακτήριες Δοκιμές του Grand Prix της Μαλαισίας, με το γνωστό του αέρινο στυλ, που προέρχεται από τα 250. Με εκπληκτικό τρόπο στην τελευταία στροφή της πίστας κατάφερε να κερδίσει σχεδόν 2 δέκατα και να περάσει τον Nicky Hayden που είχε κάνει την έκπληξη οδηγώντας πολύ δυναμικά την Ducati GP10. «Δεν το περίμενα να είμαι εδώ, αλλά έκανα έναν πολύ καλό γύρο, αφού αλλάξαμε αρκετά τις ρυθμίσεις», είπε ο Αμερικανός. 

 

Όσο για τον Jorge δήλωσε ότι αύριο θα είναι δύσκολο να παλέψει για τη νίκη αφού το μυαλό του είναι στους βαθμούς, για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του, όπως χαρακτηριστικά είπε, αφού όπως είναι γνωστό με 9η θέση παίρνει τον πολυπόθητο Τίτλο.

 

Δίπλα στους δύο αυτούς οδηγούς θα ξεκινήσει ο Andrea Dovizioso με την Honda RC212V, που με 310.3 χλμ/ώρα ήταν η ταχύτερη μοτοσυκλέτα των πρώτων θέσεων και η 2η ταχύτερη πίσω από την GP10 του Barbera, που σημείωσε 311.1 χλμ/ώρα. Ο Dovi έδειξε πολύ δυνατός και μάλιστα με καλό ρυθμό και με τα λάστιχα του αγώνα, οπότε αναμένεται να πρωταγωνιστήσει πάλι αύριο, αν ο καιρός κρατήσει καλός και η βροχή δεν εμφανιστεί.

 

Ο Ben Spies που ήταν ο πρώτος που κατέβηκε το 2:02 σε χρόνο γύρου, έμεινε εκεί και πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Casey Stoner που για μια ακόμη φορά φέτος έχασε από τον ομόσταυλό του! Ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να βρει καλό ρυθμό, σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών και αρκέστηκε στην 6η θέση.

 

Πίσω του στην τρίτη σειρά της εκκίνησης βρίσκεται ο Colin Edwards, ακολουθούμενος από τις δύο Suzuki των Alvaro Bautista & Loris Capirossi, ο οποίος έτρεξε τραυματισμένος στο πόδι από την πρωινή πτώση που είχε στον πρώτο γύρο.

 

Οι δύο ομόσταυλοι Melandri & Simoncelli ξεκινούν από τις θέσεις 10 & 11, ενώ την 4η σειρά συμπληρώνει ο εντυπωσιακός στις πρωινές δοκιμές Aleix Espargaro της δορυφορικής Pramac Ducati. De Puniet, Aoyama, Barbera και Kallio ακολούθησαν.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2 Κατατ.: Ο Julian Simon στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ1: O Rossi πρώτος, τρομερός συναγωνισμός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα