• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: Η έβδομη νίκη του Elias
Ο Elias άντεξε στην πίεση του Simon και είδε πρώτος της καρό σημαία.
Νέα 03/10/2010 - 10:35

Με την νίκη του στον αγώνα του Motegi ο Elias ήρθε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου στην Μoto2. Ο Julian Simon ανέβηκε στην 2η θέση μπροστά από την εκπληκτικό Karel Abraham που είδε για πρώτη φορά το βάθρο. 

 

Simon και Elias άλλαξαν την πρώτη θέση μεταξύ τους αρκετές φορές αμέσως μετά την εκκίνηση του αγώνα και σύντομα αποσπάστηκαν από το γκρουπ των υπόλοιπων αναβατών. Ο Yusuke Teshima που είναι ο αναβάτης έρευνας και εξέλιξης της FCC TSR ήταν ο πρώτος που εγκατέλειψε από πτώση ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι αναβάτες Alex Baldolini (Caretta Technology Race Dept) και Fonsi Nieto (G22 Holiday Gym).

 

Η μάχη για την νίκη του αγώνα εξελισσόταν μπροστά ενώ πιο πίσω οι οδηγοί Alex de Angelis (JiR Moto2), Yuki Takahashi (Tech3 Racing), Karel Abraham (Cardion AB Motoracing) και Scott Redding (Marc VDS Racing Team) είχαν τη δική τους παράσταση για το ποιος θα πάρει την τρίτη θέση του βάθρου. Πιο πίσω ο wild card αναβάτης της Bimota-M.Racing, Hiromichi Kunikawa και o Yonny Hernandez εγκατέλειψαν από πτώση.  

Julian Simon
Julian Simon

 

Ο Elias κατάφερε να αντισταθεί στην έντονη πίεση του Simon και είδε πρώτος της καρό σημαία με διαφορά μόλις 0.315δευτ. μπροστά από τον Simon. Πλέον προηγείται με 81 βαθμούς στην κατηγορία της Moto2 και αρκεί ένας αγώνας τακτικής στον επόμενο γύρο για να εξασφαλίσει τον τίτλο. 

 

Στην κόψη του ξυραφιού εξελίχθηκε η συναρπαστική μάχη μεταξύ του Alex De Angelis και του Karel Abraham στον τελευταίο γύρο όπου οι μοτοσυκλέτες των δύο αναβατών ακούμπησαν μεταξύ τους με τον Τσέχο αναβάτη να ανεβαίνει τελικά στο βάθρο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Σημειωτέων δε ότι ο Abraham του χρόνου θα βρίσκεται πάνω στη σέλα μίας Ducati στην κατηγορία των MotoGP. 

Kunikawa
Kunikawa

 

Πίσω από τον De Angelis οι αναβάτες τερμάτισαν με την ακόλουθη σειρά Redding, Takahashi, Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Thomas Lüthi (Interwetten Moriwaki), Roberto Rolfo (Italtrans STR) και Alex Debón (Aeroport de Castelló-Ajo) ολοκληρώνοντας την πρώτη δεκάδα.

Moriwaki
Moriwaki

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Biaggi νικητής και η Aprilia Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: O Stoner πήρε τη νίκη, ο Rossi τη δόξα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα