• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Factory Yamaha: Κοινά στοιχεία από το 2011
Νομίζω ότι η ομάδα θα είναι ισχυρότερη αν μοιράζεται όλα τα στοιχεία που θα έχει
Νέα 30/09/2010 - 23:40

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha σκέφτεται να σπάσει το τοίχος που βρίσκεται μεταξύ των δύο bit pox της ομάδας του χρόνου και να επιτρέψει την ροή πληροφοριών για το κοινό όφελος όλων. Δεν θα υπάρχουν τεχνικά μυστικά μεταξύ του Jorge Lorenzo και του Ben Spies την επόμενη χρονιά και των δύο οδηγών τα αρχεία θα είναι ανοιχτά για τον έλεγχο πληροφοριών.  

 

Έπειτα από επιθυμία του Valentino Rossi, η Yamaha είχε απομονώσει τα αρχεία των δύο οδηγών κατά την διάρκεια του 2010, αν και πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση είχε ξεκινήσει πολύ πριν από την αρχή της φετινής χρονιάς. 

 

Σε πρόσφατη δήλωση του ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha Lin Jarvis δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να απαγορευτεί η κοινή χρήση πληροφοριών. “Νομίζω ότι η ομάδα θα είναι ισχυρότερη αν μοιράζεται όλα τα στοιχεία που θα έχει και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα έχουμε ανοιχτά τα δεδομένα των δύο οδηγών.”  

 

Μάλλον έχουν καταλάβει από τώρα πόσο δύσκολη θα είναι η εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας χωρίς το μαγικό άγγιγμα του “Γιατρού” οπότε το νέο επιτελείο της Yamaha θα χρειαστεί κάθε δυνατή βοήθεια για να ρίξει φως στην υπόθεση. Ίσως αυτός να είναι και ο πραγματικός λόγος που παρέμεινε ο Colin Edwards στην Monster Yamaha Tech 3.

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωση συμβολαίου ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Oι οδηγοί MOTOGP της HONDA επισκέφτηκαν τα κεντρικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα