• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rizla-Suzuki: Αλλαγή στρατηγικής
Τα ηνία της ομάδας θα είναι στα χέρια της Suzuki Company.
Νέα 27/09/2010 - 16:52

Αρκετές σημαντικές συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Suzuki προκειμένου να διαλευκανθεί η μελλοντική στρατηγική της εταιρείας στα MotoGP. Το Ιαπωνικό εργοστάσιο δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν για τον αν θα συνεχίσει με την συγκεκριμένη δομή ή αν πρόκειται να συμμετάσχει με ένα αναβάτη του χρόνου, μιας και υπάρχουν τέτοιες φήμες, παρόλο ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον Denning. 

 

Προς το παρόν ο διευθυντής της εταιρείας Shinichi Sahara ανακοίνωσε ότι στην Suzuki ακόμη συζητούν το θέμα της μελλοντικής εμπλοκής της Suzuki στους αγώνες. Για την ώρα τίποτα δεν έχει καθοριστεί. Όλα είναι πιθανά αλλά προγραμματίζω ένα αναπτυξιακό πλάνο καθώς επίσης ετοιμάζω τον σκελετό του σχεδίου για να διατηρήσω δυο μοτοσυκλέτες στους αγώνες. 

 

Η Suzuki έχει συνάψει συμβόλαιο με την Dorna για να παρουσιάσει δύο μοτοσυκλέτες το 2011 και αν το αθετήσει θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες. Στις συζητήσεις της Suzuki θα λάβει μέρος και ο διευθυντής της Dorna Carmelo Ezpeleta. 

 

Ο δε manager της Rizla-Suzuki Paul Denning δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής “Η στρατηγική της Suzuki όσον αφορά την επόμενη σεζόν για την ομάδα των MotoGP δεν θα εξαρτάται από την ομάδα ή το αγωνιστικό τμήμα. Θα είναι στα χέρια της Suzuki Company. Γνωρίζουμε πολλά για το τί θα θέλαμε να κάνουμε και ευχόμαστε τα δικά μας σχέδια να συμπίπτουν με τα δικά τους αλλά αυτό δεν είναι ξεκάθαρο προς το παρόν.” 

 

Είναι επίσης γνωστό ότι η Rizla και η Suzuki έχουν συμβόλαιο μέχρι και το 2011 αλλά έχουν αποφασίσει να λήξουν την συνεργασία τους στο τέλος αυτής της χρονιάς.

Επόμενο άρθρο »

Θα τρέξει ο Capirossi στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovizioso παρών σε εγκαίνια της Repsol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα