• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aoyama: Αισιόδοξος για το Motegi
Από πλευράς φυσικής κατάστασης αισθάνομαι καλύτερα.
Νέα 27/09/2010 - 00:14

Εντός έδρας αγώνα αποτελεί η πίστα του Motegi για τον Γιαπωνέζο Hiroshi Aoyama που έχει επανέλθει στην ενεργό δράση έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του. 

 

“Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στην πίστα του Motegi. Η οικογένειά μου θα βρίσκεται εκεί και όλοι οι φίλοι μου θα έρθουν να με δουν. Το πρόγραμμά μου είναι πλήρες το Σαββατοκύριακο του αγώνα, ωστόσο είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο σπίτι μου. Από πλευράς φυσικής κατάστασης αισθάνομαι καλύτερα. Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που τραυματίστηκα στην πλάτη και το κόκαλο έχει επουλωθεί πλήρως. Εύχομαι και ελπίζω να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν σε αυτόν τον αγώνα για την ομάδα μου.” 

 

Ο Team manager Daniel M. Epp δήλωσε ότι στο Motegi ο Hiroshi θα δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. “Είναι η δική του πίστα και αναμένουμε περισσότερα από αυτόν εδώ. Θα επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση και γνωρίζει την πίστα πολύ καλά. Στο παρελθόν είχε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτή την πίστα. Ελπίζω να κάνει ένα πολύ καλό αγώνα ο Hiroshi σε αυτό τον αγώνα και να δείξει σε όλους μας τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν.”

Επόμενο άρθρο »

O Haga στην Aprilia το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovizioso επισκέφτηκε την Kopron

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα