• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"GREEK LEGENDS ON TRACK" στα Μέγαρα την Κυριακή
Στα πλαίσια του Track Day της ΤΕΑΜ 65
Νέα 24/09/2010 - 21:14

Όπως είναι γνωστό η ΤΕΑΜ 65 διοργανώνει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου το KAWASAKI BIKERS DAY στην πίστα των Μεγάρων, με Special Event: το "GREEK LEGENDS ON TRACK". 

Έτσι στο διάλειμμα του track day, στη 1 το μεσημέρι, αρκετοί παλιοί αλλά και νεώτεροι αγωνιζόμενοι θα μπουν στην πίστα για μερικούς γύρους.

Αρκετοί από αυτούς μπορούν να χαρακτηριστούν «Έλληνες Θρύλοι», άλλοι απλά δέχτηκαν την πρόσκληση των οργανωτών για να βρεθούν στην πίστα με πρώην αντιπάλους και να περάσουν καλά.

Στις συμμετοχές μέχρι τώρα έχουμε:

Εμμανουηλίδης Στράτος, Εμμανουηλίδης Μιχάλης, Ρομποτής Γιάννης, Πιεράκκος Γιώργος, Ανδρέου Πλάτωνας, Σπηλιώτης Μιχάλης, Κωβαίος Νικήτας, Κοκκώνης Βίκτωρας, Πασσάς Γιώργος, Τσαρμπόπουλος Γιάννης, Λιναράς Τάκης, Σαμαρτζής Τάκης, Ζαφειρόπουλος Σωτήρης, Μιχαλακόπουλος Γιάννης, Αρνόκουρος Νίκος, Ζαχαρόπουλος Βαγγέλης, Παργινός Αργύρης, Γουρουνάς Βασίλης, Παπαχρήστου Βασίλης, Διατσίδης Δημήτρης.

 

Να σημειωθεί ότι μέρους του τυπικού ποσού των 20 Ευρώ που δίνει κάθε ένας από αυτούς τους οδηγούς, θα κατατεθεί από το ΤΕΑΜ 65, υπέρ του Ταμείου Αρωγής Μοτοσυκλετιστών. 

 

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολες στιγμές για την Bimota

« Προηγούμενο άρθρο

Άρχισε σιγά – σιγά ο Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα