• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέταρτος αλλά ικανοποιημένος ο Elias
“Είμαστε χαρούμενοι γιατί παρόλο ότι τερμάτισα 4ος αισθάνομαι σαν να κέρδισα τον αγώνα.
Νέα 20/09/2010 - 10:36

Συναρπαστικός μεν ο Toni Elias που ξεκίνησε από την 12 θέση στην εκκίνηση της Moto2 αλλά συνάμα στρατηγικός μιας και όταν πλησίασε τους Simon και Talmacsi δεν έκανε κάποιος λάθος. Προτίμησε να παραμείνει τέταρτος και να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς από το να ρισκάρει περισσότερο και να καταλήξει σε πτώση. 

 

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί παρόλο ότι τερμάτισα τέταρτος αισθάνομαι σαν να κέρδισα τον αγώνα. Φυσικά, θα προτιμούσα να είχα κερδίσει μέσα στην Ισπανία αλλά χθες (Σάββατο) χάσαμε πολύ χρόνο με την πτώση που είχα, επιπλέον υπήρξε ένα ατύχημα στην πρώτη στροφή της πίστας που στην προσπάθειά μου να το αποφύγω έχασα αρκετές θέσεις και βρέθηκα 16ος. Σε κάθε γύρο κέρδιζα θέσεις και στο τέλος πλησίασα σε ακτίνα βολής από τους Simon και Talmacsi αλλά δεν μπόρεσα να τους περάσω. Τελικά, η τέταρτη θέση είναι καλή γιατί δεν έχασα αρκετούς βαθμούς από τον βασικό ανταγωνισμό.” 

 

Ικανοποιημένος έμεινε και ο Fausto Gresini, ο manager της ομάδας αναφέροντας ότι πλέον πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του τίτλου. Το γεγονός ότι βρίσκεται 76 βαθμούς μπροστά από τον Simon είναι σημαντικό αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Επόμενο άρθρο »

Tomizawa replica για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Εκπληκτικός ο Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα