• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλό ξεκίνημα για τον De Angelis
Είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα.
Νέα 18/09/2010 - 08:18

Πολύ καλά ξεκίνησε αυτός ο αγώνας για τον Alex De Angelis πάνω στην σέλα της MotoBI της ομάδας JiR. Στο δεύτερο session των δοκιμών της Παρασκευής ο De Angelis σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο (1:56.398) στην κατηγορία Moto2. Λόγω της καινούργιας πίστας πραγματοποιήθηκαν δύο session δοκιμών που σημαίνει ότι αν ληφθούν υπ όψιν και οι δύο χρόνοι του έχει φθάσει στην τέταρτη θέση, κατόρθωμα εκπληκτικό έπειτα από την δυσάρεστη εμπειρία που είχε στον περασμένο αγώνα του Misano.   

 

“Είμαι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα. Έχω ανάγκη να βρεθώ ξανά πάνω στη σέλα και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του εαυτού μου και της μοτοσυκλέτας. Επιπλέον, μου άρεσε πολύ η σχεδίαση της πίστας. Ποτέ δεν είχα οδηγήσει σε αυτή στο παρελθόν και για πρώτη φορά δεν τα πήγα καθόλου άσχημα. Υπάρχουν αργά τεχνικά τμήματα αλλά και κάποια ανοιχτά κομμάτια που είσαι με ανοιχτό το γκάζι, που σημαίνει ότι χρειάζεται να δουλέψουμε αρκετά πάνω στην ρύθμιση της μοτοσυκλέτας. Δυστυχώς η απογευματινή βροχή διέκοψε το πρόγραμμά μας αλλά είμαι σίγουρος ότι αύριο θα κάνουμε κάποια πρόοδο.” 

 

Από την άλλη πλευρά ο ομόσταυλός του Simone Corsi αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα chattering στο εμπρός σύστημα της μοτοσυκλέτας του και κατάφερε να κάνει μόλις 5 γύρους πριν αρχίσει η βροχή.

Επόμενο άρθρο »

Την έκπληξη έκανε ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Μόλις 9ος ο Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA